Πρωτοχρονιάτικη λαμπρότητα κι ελπιδοφόρα μηνύματα στην Δοξολογία του Αγίου Κωνσταντίνου κι Ελένης για την έλευση του 2020







Παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, μελών του Δημοτικού και του Τοπικού Συμβουλίου και πλήθους πιστών, τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης 1η Ιανουαρίου του 2020, η μεγαλόπρεπη Πρωτοχρονιάτικη Δοξολογία για την έλευση του νέου έτους, στον Πολιούχο Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων . 
Ο εφημέριος του Ναού π. Τίτος Χρήστου λέγοντας λίγα λόγια και καλά, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους Αιρετούς για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε να προχωρούν απρόσκοπτα το έργο τους για το καλό του τόπου και του κόσμου. 
Τόνισε επίσης το μεγαλείο της ζωής και την αξία της υγείας, επισημαίνοντας πως πρέπει ο χρόνος να μην περνάει άσκοπα αλλά να χαιρόμαστε την κάθε μας στιγμή. 
Το πρώτο κομμάτι της Βασιλόπιτας που παραδοσιακά ευλογείται στον Άγιο Κωνσταντίνο κλήθηκε να κόψει ο Δήμαρχος ο οποίος και το αφιέρωσε σε όλους τους Δημότες προσφέροντας το στον π. Τίτο ως Πνευματικό Πατέρα όλων των Ενοριτών. 
Τις ευχές τους εξάλλου έδωσαν στους Ιερείς και στον κόσμο, ο Αντιδήμαρχος Φυλής Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, οι αναπληρωτές Δήμαρχοι Χρυσούλα Κουράση, Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Άνω Λιοσίων Μιχάλης Ζουρίδης και Δήμητρα Τσιούνη. 
Εκτός του Ναού, πιστή στο καθήκον η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Νίκου Καλομοίρη, παιάνισε Πρωτοχρονιάτικους σκοπούς. Τους μουσικούς χαιρέτησαν κι αντάλλαξαν μαζί τους προσωπικές ευχές, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, η σύζυγός του Ντίνα Παπαδήμα, όλοι οι αιρετοί καθώς και πολύς κόσμος. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos



Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα





























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου