Τίμησε 4 διακεκριμένους συνδημότες μας ο Δήμος Φυλής

Από αριστερά η Γενική Αρχίατρος Βασιλική Λιόση, ο Αντστράτηγος εα Γεώργιος Λιάκος, ο επίκουρος καθηγητής του Γωπονικού Πανεπιστημίου Γιάννης Μπαζιώτης, ο Γενικός Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών του Ιατρικού Ομίλου Healthy Care Δημήτριος Σύρμας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Ππαπούς και ο αναπλ. Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας
Τέσσερις εξέχοντες συνδημότες μας, οι οποίοι αποτελούν πρότυπα για τους νέους μας, τίμησαν, το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου 2020, στο πλαίσιο της τελετής για τη βράβευση των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, μαζί με το διοργανωτή αναπλ. Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΙΜΗΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ
1. Λιάκος Γεώργιος
Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπιδων, διετέλεσε διοικητής μεγάλων Στρατιωτικών Μονάδων και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών τη ΣΜΥ στα Τρίκαλα. Ανήλθε μέχρι το βαθμό του Αντιστράτηγου στο Στρατό Ξηράς και αναδείχθηκε ως Διευθυντής Πεζικού, επικεφαλής του σημαντικότερου και ιστορικότερου Όπλου του Στρατού μας.
2. Μπαζιώτης Ιωάννης
Απόφοιτος της Σχολής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάκτωρ Μεταλλειολογίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Επίκουρος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και αξιολογητής με συμμετοχή στα ερευνητικά προγράμματα της ΝΑΣΑ στην Ανταρκτική.
3. Λιόση Βασιλική 
Απόφοιτη της Σχολής Αξιωματικών Νοσοκόμων, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ειδική Παθολόγος –Διαιτολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδικότητά της και Γενικός Αρχίατρος στην Επιτροπή Στρατιωτικών Απαλλαγών. 
4. Σύρμας Δημήτριος
Απόφοιτος της Μαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη, με μεταπτυχιακές σπουδές Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Οξφόρδη και στο Harvard, είναι σήμερα Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Ιατρικού Ομίλου Healthy Care που περιλαμβάνει τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, METROPOLITAN, ΛΗΤΩ κ.τ.λ.

Η βράβευση εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής για την αριστεία, αλλά και στην αταλάντευτη πεποίθησή της ότι ο Δήμος Φυλής διαθέτει αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διακρίνεται σε πανελλαδικό, αλλά και διεθνές επίπεδο. 
“H αριστεία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της φυσιογνωμίας του Δήμου Φυλής. Κατευθυντήρια αρχή της Δημοτικής Αρχής είναι “οραματιζόμαστε το Δήμο του μέλλοντος και έχουμε τους ανθρώπους για να πετύχουμε, όλοι μαζί, το στόχο μας”. Είναι οι συνδημότες μας που διακρίνονται, καθημερινά, στο στίβο της κοινωνικής, επιστημονικής, αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας. Άνθρωποι που, βασισμένοι στις δυνάμεις τους, έχουν κάνει αξιόλογες σπουδές και έχουν πετύχει σημαντικές διακρίσεις στον τομέα τους”, τονίζει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. 
Τόσο ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, όσο και ο Αναπλ. Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας είναι αποφασισμένοι να καθιερώσουν τη βράβευση διακεκριμένων συνδημοτών μας. 
“Όπως καθιερώσαμε την τελευτή βράβευσης των επιτυχόντων στα ΑΕΙ, έτσι θα καθιερώσουμε και την βράβευση των διακεκριμένων συμπολιτών μας. Μαζί με τον κόσμο της εργασίας, που αποτελεί τον αναπτυξιακό μοχλό του Δήμου μας, έχουμε σημαντικούς ανθρώπους που διακρίνονται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας. Είναι οι άνθρωποι που εισφέρουν προστιθέμενη αξία στο Δήμο και πρέπει να αποτελούν πρότυπα για όλους μας και ιδίως για τους νέους μας” επισημαίνει ο Νίκος Χατζητρακόσιας. 
Ακολουθούν φωτογραφίες από τη βράβευση:









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου