Τρεις ευτυχείς γονείς βράβευσαν τα παιδιά τους για την επιτυχία στις Πανελλαδικές


Η επιτυχία των παιδιών στις Πανελλαδικές είναι από τις ευτυχέστερες στιγμές των γονιών, γιατί οι σπουδές αποτελούν παράθυρο στο μέλλον. Ως εκ τούτου, η βράβευση των επιτυχόντων από το Δήμο αποτελεί τη δικαίωση των οικογενειών για τον πετυχημένο αγώνα, που έδωσαν, από κοινού, τα μέλη της. 
Οι τελετές βράβευσης που καθιέρωσε την τελευταία πενταετία ο Δήμος Φυλής, αποτελούν ετήσια πανηγυρικά γεγονότα, στα οποία οι εκπρόσωποι του Δήμου, που αναλαμβάνουν τη βράβευση, μοιράζονται τη χαρά τους με τα παιδιά, τους γονείς, αλλά και τους εκπαιδευτικούς. 
Στην πρόσφατη βράβευση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020, ο οικοδεσπότης της βραδιάς Νίκος Χατζητρακόσιας επιφύλαξε σε κάποιους εκ των γονέων μια μεγάλη έκπληξη: Τους κάλεσε, τιμής ένεκεν, λόγω της συμμετοχής τους στους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή της Κοινωνίας να βραβεύσουν οι ίδιοι, τα παιδιά τους. Έτσι απένειμαν έπαινο: 
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλής Διονύσης Βλάχος, στο γιο του Δημήτρη που πέτυχε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
Ο ιστορικός και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γιώργος Πραχαλιάς στην κόρη του Μυρτώ που φοιτά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Το μέλος του ΔΣ του ΔΑΣ Ζεφυρίου Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην κόρη του Ολυμπία που φοιτά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
“Δώσαμε τη δυνατότητα σε συναδέλφους μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην Κοινωνία να χαρούν ακόμα περισσότερο την επιτυχία των παιδιών τους. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε με όλους τους γονείς. Γιατί στις βραβεύσεις δεν είναι τιμώμενα πρόσωπα μόνο οι φοιτητές. Είναι και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που επωμίζονται, το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος των Πανελλαδικών”, τόνισε χαρακτηριστικά ο αναπλ. Δήμαρχος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου