Στο πλευρό του Πανλιοσιακού Α.Ο το Φροντιστήριο “ΑΛΦΑ”


Δελτίο Τύπου 20/1/2020
Πανλιοσιακός Α. Ο. 

Από σήμερα, μαζί μας στο γήπεδο θα βρίσκεται το Φροντιστήριο Μ. Ε. "ΑΛΦΑ". 

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία της ομάδος του Πανλιοσιακού με το Φροντιστήριο - Κέντρο Δία Βίου Μάθησης "ΑΛΦΑ", καθώς από σήμερα η επωνυμία του πολυχώρου εκπαίδευσης κοσμεί το επίσημο προπονητικό σετ της ομάδος μας. 

Πιο συγκεκριμένα :
Στη μπροστινή όψη της μπλούζας τοποθετήθηκε η επωνυμία ενώ στο πίσω μέρος η ιστοσελίδα www.e-alfa.gr.

Το Φροντιστήριο ΑΛΦΑ λειτουργεί στα Άνω Λιόσια από το 1986 με στόχο, οι νέοι μας να βρουν ένα κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο θα διαμορφώσουν χαρακτήρα και ήθος, θα αγαπήσουν τα γράμματα και τις επιστήμες ώστε να θέλουν να σπουδάσουν.
Όλοι οι συντελεστές του φροντιστηρίου, μια σφιχτή ομάδα, με όραμα στην εκπαίδευση και πίστη στη νέα γενιά, ευτυχείς και περήφανοι διότι μπορέσανε να αλλάξουνε την πορεία ζωής πολλών μαθητών, τους καμαρώνουνε σήμερα επιστήμονες και σωστούς επαγγελματίες και χαίρονται που πάντα είναι δίπλα τους να τους συμβουλεύουν και συγχρόνως να μας συμβουλεύουν. Η σχέση με τους μαθητές δεν τελειώνει με την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο, αφού το "ΑΛΦΑ" είναι πλέον ένα απόλυτα οργανωμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με πληροφορική, ξένες γλώσσες και πολλά ακόμη προγράμματα. 

Η παραπάνω κίνηση δεν αποτελεί απλώς μια χορηγία αλλά ένα συμβόλαιο συνεργασίας και προσφοράς, ανάμεσα σε μια ομάδα που έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει και έναν εκπαιδευτικό οργανισμό που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων μαθητών. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή Σπουδών του εκπαιδευτικού οργανισμού ΑΛΦΑ, κύριο Αποστόλη Ραβάνη για την ολόπλευρη στήριξη και την εμπιστοσύνη στον #Πανλιοσιακό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου