Ευχές , βραβεύσεις και ζεστή φιλοξενία στην Βασιλόπιτα του Κολυμβητικού Συλλόγου “Άλμπατρος” Άνω Λιοσίων


Σε μια ιδιαίτερα φιλόξενη ατμόσφαιρα που τη δημιουργούν οι άνθρωποι που τον περιβάλουν, έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2020 ο Κολυμβητικός Σύλλογος ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ Άνω Λιοσίων, το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου στην αίθουσα ψυχαγωγίας "Κάκιας" της Χασιάς. 
Την πίτα ευλόγησε ο αγαπημένος Ιεράς της Κοιμήσεως Θεοτόκου της Δημοτικής Ενότητας Φυλής π. Δημήτρης Παναγακόπουλος, ενώ ην όμορφη βραδιά άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αναστάσιος Μαυραντζάς, ο οποίος απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και στον Πρόεδρο Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργο Μαυροειδή για την πολύ καλή συνεργασία και την άψογη λειτουργία του Κολυμβητηρίου Άνω Λιοσίων. 
Τις ευχές τους μαζί με τη δέσμευση για τη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας με όλους τους αθλητικούς συλλόγους αλλά και τη διαρκή βελτίωση των εγκαταστάσεων και του Κολυμβητηρίου, έδωσαν ο Δήμαρχος Φυλής και ο Γιώργος Μαυροειεδής που συμμετείχαν με χαρά στις βραβεύσεις των Κολυμβητών, που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. 
Στις βραβεύεις συμμετείχαν επίσης με εγκάρδιες ευχές για νίκες, εκπρόσωποι και των δύο ακόμη κολυμβητικών Συλλόγων του τόπου ΤΡΙΤΩΝΑΣ Άνω Λιοσίων και ΑΡΙΩΝ Φυλής και φυσικά όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ, που φρόντισαν την εκδήλωση στην κάθε της λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα όλοι να έχουν μια υπέροχη βραδιά. Και του χρόνου!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου