Με τις ευλογίες της εκκλησίας και θερμές ευχές η Βασιλόπιτα των Πελοποννησίων Ζεφυρίου






Με τη συμμετοχή μελών και φίλων, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού έκοψε τη βασιλόπιτα για το καλό της νέας χρονιάς, ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ζεφυρίου “ο Γέρος του Μοριά”, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου. 


Την πίτα ευλόγησαν οι πατέρες της Εκκλησίας και στη συνέχεια ο φιλόξενος Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Θεοδωρόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο, έδωσε σε όλους τις ευχές του κι αφιέρωσε το κομμάτι του στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, για τη στήριξη και τη βοήθειά του στο έργο του Συλλόγου. 

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος μίλησε με λόγια από καρδιάς για τους Πελοποννήσιους του Ζεφυρίου και το πολύτιμο έργο τους κι αφιέρωσε δύο κομμάτια από την Βασιλόπιτα στους παρόντες βουλευτές , Θανάση Μπούρα και Γιώργο Κώτσηρα. 

Τις ευχές τους έδωσαν εν συνεχεία στον σύλλογο και στον κόσμο κάνοντας τις δικές τους ξεχωριστές αφιερώσεις Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου Φυλής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς κι εκπρόσωποι κορυφαίων Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων του τόπου. 

Ξεχωριστή νότα παράδοσης στην όμορφη εκδήλωση έδωσε το χορευτικό του Συλλόγου, ενώ τα φιλόξενα μέλη των Πελοποννησίων Ζεφυρίου πρόσφεραν σε όλο τον κόσμο, πλούσιο κέρασμα. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα






















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου