Σε αυξημένη ετοιμότατα ο Δήμος Φυλής για την νέα επέλαση του χιονιάΣε πλήρη ετοιμότητα είναι από το πρωί ο Δήμος Φυλής για την αντιμετώπιση του νέου σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που έχει ξεκινήσεις ήδη από τις 15.00 το μεσημέρι. 
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης παρακαλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους σε σημεία που δυσκολεύουν το έργο της πολιτικής προστασίας, να ακολουθούν τις συστάσεις της τροχαίας και να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας. 
«Ο Δήμος Φυλής από το μεσημέρι έχει ήδη τοποθετήσει σε όλα τα επικίνδυνα σημεία και των τριών Κοινοτήτων συνολικά 25 μηχανήματα έργου και αλατιέρες και είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία αλλά χρειάζεται και οι πολίτες να είναι προσεκτικοί και συνεργάσιμοι» υπογραμμίζει ο Μιχάλης Οικονομάκης. 
Στη Χασιά οι δημότες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι πίσω από την παιδική χαρά και στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο Νικόλαος Λιάκος. 
Στα Άνω Λιόσια έχει τοποθετηθεί αλάτι στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Παναγία Κανάλα, στην πλατεία Ηρώων, στην πλατεία Δημαρχείου, στην Ευαγγελίστρια, στην πλατεία Καραγιάννη, στον Άγιο Δημήτριο, στην πλατεία ΚΕΝΕ, στο ΒΟΡΕΙΝΟ στη Ζωφριά , στην πλατεία θεάτρου, στην Πλατεία Λεφάντω, στην Πλατεία Ηπειρωτών και στο Τμήμα πρασίνου (πρώην κτίριοΔΕΤΕΑΛΑ Γεννηματά). Οι δημότες στο Ζεφύρι μπορούν να προμηθευτούν αλάτι αν χρειαστεί από το Πάρκινγκ του Προαστιακού. 
Για όσο διαρκέσουν τα έντονα φαινόμενα παγετού παραμένουν ανοιχτές τέσσερις θερμαινόμενες αίθουσες. Στη Χασιά ανοιχτό θα μείνει το Δημαρχείο Νικόλαος Λιάκος, στα Άνω Λιόσια η αίθουσα Μελίνα Μερκούρη και το 2ο ΚΑΠΗ και στο Ζεφύρι το Δημαρχείο. 
Οι δημότες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μπορούν να καλούν καθ΄ όλο το 24ωρο στον πενταψήφιο αριθμό αναφοράς προβλημάτων στο Δήμο 15691 ενώ αιτήματα δημοτών θα υποδέχονται επίσης τα τηλέφωνα 210-2484781 για τα Άνω Λιόσια, τα 210-2411780 και 210-2411444 στη Χασιά και 2132038826 στο Ζεφύρι.


 

 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου