Επικά εικοσάχρονα γενέθλια για τον ΕΠΟΣ με κοπή της πίτας στα νέα γραφεία της Ζωφριάς

Η γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕΠΟΣ Φυλής θα γίνει την Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020, στις 18:00 το απόγευμα και πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια στα ιδιόκτητα γραφεία του κι όχι σε κάποιο βουνό ή καταφύγιο, επισφραγίζοντας έτσι την εποικοδομητική πορεία 20 ετών και τις θετικές προσπάθειες των μέχρι τώρα Διοικητικών Συμβουλίων.
Θα βραβευτούν οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν σε αγώνες, οι ορειβάτες με τις περισσότερες συμμετοχές σε πορείες, οι εθελοντές πυροφύλακες, οι αναρριχητές που κατέθεσαν την ετήσια αναρριχητική τους δράση και συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες και λοιπές διακρίσεις μελών του Συλλόγου. Μια γιορτή για την ευγενή άμιλλα μεταξύ των μελών του ΕΠΟΣ για τις δραστηριότητες της χρονιάς που πέρασε. Όπως κάθε χρόνο στα φλουριά της πίτας θα αντιστοιχούν σημαντικά ορειβατικά κι όχι μόνον, δώρα.
Κι η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσική από τους «Ονειροπόρους»: Αργύρης Δερβυσάκης πλήκτρα, Βασίλης Μουντής κιθάρα κλασική - ηλεκτρική και Κωνσταντίνα Μάρκου φωνητικά. Δεν θα λείψουν τα μεζεδάκια στο BBQ και το κρασάκι.
Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι τα μέλη του Δ.Σ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου