Στην Βασιλόπιτα του ΣΥΡΙΖΑ Ζεφυρίου – Άνω Λιοσίων ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς - Αφιέρωσε το κομμάτι του στον Πάνο Σκουρλέτη







Στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του ΣΥΡΙΖΑ Ζεφυρίου – Άνω Λιοσίων Φυλής έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το μεσημέρι της Κυριακής 12 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ψυχαγωγίας “Έλατο” στη Χασιά.
Ο Δήμαρχος Φυλής κατά τον επιγραμματικό χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία ενώ αφιέρωσε το κομμάτι του στον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως από τη θέση του Υπουργού Εσωτερικών ο Πάνος Σκουρλέτης, βοήθησε τον Δήμο Φυλής σε ότι του ζητήθηκε.



Ο αναπληρωτής Δήμαρχος Τόλης Βαδεβούλης με τη σειρά του, αφιέρωσε το κομμάτι του στον Χρήστο Παππού “Για το πνεύμα συνεργασίας που τον διακατέχει, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, καθώς προεκλογικά συνεργάστηκε με τη Δημοτική Παράταξη “Νέοι Ορίζοντες” από την οποία προέρχεται ο ίδιος αλλά και με την Παράταξη “ΕΥΠΟΛΙΣ”, ενώ μετεκλογικά με την Παράταξη “Δύναμη Συμμετοχής”. “Αυτή ακριβώς ήταν και η φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ και του νόμου “Κλεισθένης” για την αυτοδιοίκηση” κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο Τόλης Βαδεβούλης.



Φιλόξενοι οικοδεσπότες της εκδήλωσης ο Συντονιστής της τοπικής Ζεφυρίου Τριαντάφυλλος Βαδεβούλης και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Δυτικής Αττικής και Τοπικής Άνω Λιοσίων Νίκος Νικολόπουλος απηύθυναν τους δικούς τους χαιρετισμούς ενόψει και του Συνεδρίου του Κόμματος με στόχο το άνοιγμα στην Κοινωνία και τη Διεύρυνση της Βάσης του ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως εύστοχα εξάλλου, επεσήμανε ο Τριαντάφυλλος Βαδεβούλης χαρακτηριστικό και της φετινής εκδήλωσης υπήρξε το γεγονός ότι στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν με θέρμη, συμπολίτες και από άλλους πολιτικούς χώρους. 

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο περιθώριο της εκδήλωσης είχε επίσης εγκάρδια συνομιλία με τον Βουλευτή Δυτικής Αττικής Γιώργο Τσίπρα, την Περιφερειακή Σύμβουλο Γιώτα Παππά, τους πρώην Δημάρχους Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου Στέργιο Πανάγο και Φωτεινή Γιαννοπούλου αντίστοιχα και πολύ κόσμο, ενώ από τη Διοίκηση του Δήμου Φυλής τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, ο Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Μιχάλης Ζουρίδης και ο Τοπικός Σύμβουλος Ζεφυρίου Σωτήρης Τσουκαλάς. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα





















 







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου