Με νέους στόχους και έμφαση στον Πολιτισμό το 2020 για τον Σύλλογο Οικιστών Γεννηματά ΙΙ








Με μεγάλη συμμετοχή μελών και κατοίκων σε μια ιδιαίτερα φιλόξενη ατμόσφαιρα έκοψε Βασιλόπιτα για το καλό της νέας χρονιάς ο Σύλλογος Οικιστών Γεννηματά ΙΙ στα Άνω Λιόσια. 

Την πίτα ευλόγησε ο Εφημέριος της Ενορίας του Αγίου Ιωάννη π. Αλέξανδρος ο οποίος κι έδωσε πρώτος, τις ευχές του. 

Στη συνέχεια τον κόσμο και τους επίσημους προσκεκλημένους καλωσόρισε η Γραμματέας του Συλλόγου Μαίρη Μπλάνη η οποία και παρουσίασε όλο το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο. Η κ. Μπλάνη ευχαρίστησε τους παριστάμενους Δημοτικούς Συμβούλους για την παρουσία και την στήριξη που παρέχουν στο έργο του Συλλόγου και μίλησε επίσης για τους νέους στόχους του, που είναι μεταξύ άλλων η δημιουργία χορευτικών τμημάτων, η διοργάνωση εκδρομών και η συμμετοχή του Συλλόγου σε μεγάλα Πολιτιστικά Γεγονότα του Δήμου, αρχής γενομένης από την Αποκριάτικη Παρέλαση της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου οπότε και κάλεσε όσα μέλη θέλουν να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή. 

Τις ευχές τους και τη δέσμευση να στηρίξουν ολόπλευρα το έργο του Συλλόγου έδωσαν εκπροσωπώντας τη Διοίκηση του Δήμου Φυλής, η αναπληρώτρια Δήμαρχος Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής και ο Τοπικός Σύμβουλος Μιχάλης Ζουρίδης. Τις ευχές του έδωσε επίσης ως εκπρόσωπος των Κρητών Φυλής ο Γραμματέας του Συλλόγου, Νίκος Δημητρόπουλος. 

Ο νέος Πρόεδρος του Οικισμού Γεννηματά ΙΙ κ. Χαράλαμπος Στεργιανός που ως φιλόξενος Οικοδεσπότης πήρε το λόγο τελευταίος, ευχαρίστησε με θέρμη τους παριστάμενους αιρετούς καθώς και τους αναπληρωτές Δημάρχους Γιώργο Αντωνόπουλο και Μαρίνο Σαρλά για τη στήριξη που παρέχουν στο Σύλλογο, όπως υπογράμμισε, “σε ότι τους ζητηθεί”. Ο Πρόεδρος μίλησε για την πλούσια διαχρονική δράση του Συλλόγου του Οικισμού, επισημαίνοντας πως τα προηγούμενα χρόνια δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην επίλυση προβλημάτων με αποδέκτες των αιτημάτων τόσο τον Δήμο όσο και την Περιφέρεια, κάτι που όπως δεσμεύθηκε θα συνεχιστεί και κατά τη δική του θητεία. Ωστόσο ο κ. Στεργιανός τόνισε την ανάγκη από τούδε και στο εξής να δοθεί έμφαση και στον Πολιτισμό. Σε μια ιδιαίτερα ευγενική και γενναιόδωρη κίνηση εξάλλου κατά τον επίλογο της απέριττης ομιλίας του, πρόσφερε το κομμάτι του στον για πάνω από μια δεκαετία Πρόεδρο του Συλλόγου Οικισμού Γεννηματά ΙΙ Νείλο Βαρλόκωστα. 

Η όμορφη γιορτή έκλεισε με κέρασμα αλλά και πολλούς νικητές καθώς η πίτα περιλάμβανε 20 φλουριά, με ανάλογα αξιόλογα δώρα. Κάποια μάλιστα από αυτά είναι πολύτιμα δώρα ζωής, καθώς πρόκειται για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, (Προσφορά του διαγνωστικού κέντρου Ιατρική Αγωγή – Φυλής 99). 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά Videos


Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα






























 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου