Μεγάλος αριθμός υποψηφίων στο σεμινάριο του Φροντιστηρίου Λαθουράκη

Τα Φροντιστήρια σηκώνουν σημαντικό βάρος στην ψυχοφθόρα διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Αλλά μαζί με τη σκληρή προετοιμασία στα εξεταζόμενα μαθήματα, ετοιμάζουν τους υποψηφίους και στο θέμα του επαγγελματικού προσανατολισμού. Οι επιλογές τους στο ζήτημα της σχολής που θα σπουδάσουν είναι κομβικής σημασίας για το επαγγελματικό τους μέλλον. 
Αυτός ήταν ο λόγος που, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει ξεκινήσει, το Μελετητήριο-Φροντιστήριο Λαθουράκη διοργάνωσε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2020 σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων και τις οικογένειές τους. 
Με τη βοήθεια εξειδικευμένου συνεργάτη, το Μελετητήριο-Φροντιστήριο Λαθουράκη παρουσίασε τις δυνατότητες επιλογής σχολών σε σχέση με τις επαγγελματικές προοπτικές που υπάρχουν. Εξήγησε τις παγίδες στη σύνταξη του μηχανογραφικού και ανέλυσε τα υπέρ και τα κατά σε όλες τις ομάδες σχολών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συμβουλευτική των υποψηφίων, στους οποίους τονίστηκε ότι πρέπει να επιλέξουν επάγγελμα με κριτήριο τις προτιμήσεις και τις ικανότητές τους κι όχι τις οικονομικές προοπτικές. 
Το σεμινάριο παρακολούθησε μεγάλος αριθμός υποψηφίων και γονέων, στους οποίους, μετά το τέλος, προσφέρθηκε το καθιερωμένο κέρασμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου