Σε κορυφαία εκδήλωση της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ ο Χρήστος Παππούς

Τιμήθηκε ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος




Στην κορυφαία εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Μεταξύ των τιμωμένων προσώπων ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος , με τον οποίο ο Δήμαρχος Φυλής είχε εγκάρδια συνομιλία. 

Ο Χρήστος Παππούς άλλωστε, από το βήμα της εκδήλωσης εξέφρασε τη χαρά του που το “Σπίτι” της ΚΑΕ ΑΕΚ θα είναι στο άμεσο μέλλον το Ολυμπιακό Ακίνητο που εδρεύει στο Δήμο Φυλής. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ ήταν αφιερωμένη στην συμπλήρωση των 100 ετών από την υπογραφή της συνθήκης των Σεβρών.

Ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν και ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ τιμήθηκε από τους υπεύθυνους της Λέσχης για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. 

Στο μήνυμά του, κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας ο Αγγελόπουλος ανέφερε "Είναι μεγάλη τιμή αυτή η βράβευση. Πέρα από τους τίτλους είμαι υπερήφανος για τις ατέλειωτες κοινωνικές δράσεις, μια εξ αυτών είναι και σε συνεργασία με την αρχιεπισκοπή και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γιατί το προσφυγικό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι στα πεδία των μαχών, στα γήπεδα, να γιγαντώνουμε τον σύλλογο".

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν και ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Χρήστος Ζούπας, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Ακολουθεί το σχετικό video

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου