Αστείρευτο κέφι, θερμές ευχές και πολύς κόσμος στη βασιλόπιτα του ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟΥ







Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, μελών και φίλων, το βράδυ του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου στο Κέντρο διασκέδασης της Χασιάς "Κάκιας" έκοψε την βασιλόπιτα του για το καλό της νέας χρονιάς ο Σύλλογος “Χοροδρώμενο”. 

Την βραδιά άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο ο Γραμματέας του Συλλόγου Λευτέρης Παπαγεωργίου ο οποίος κάλεσε στο βήμα και παρουσίασε, όλο το δραστήριο, νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Ο Γραμματέας αναφέρθηκε στην πλούσια πολιτιστική δράση του Συλλόγου και μίλησε για τους επόμενους στόχους που είναι η δημιουργία νέων εκπαιδευτικών Τμημάτων καθώς και Τμήματος Λαογραφίας. Αυτό που υπογράμμισε ο Λευτέρης Παπαγεωργίου είναι πως το ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ με μόνο 5 ευρώ παραδίδει μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Στο βήμα ανέβηκε στη συνέχεια ο Ιδρυτής, πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Πάνος Παπανικολάου, ο οποίος κι ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους. Ο Πάνος Παπανικολάου αναφέρθηκε επίσης στο όραμα του Χοροδρώμενου που είναι η δημιουργία Λαογραφικής Στέγης. 

Τις ευχές του εξέφρασε από το βήμα της εκδήλωσης, εκπροσωπώντας το Δήμο Φυλής, ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος δήλωσε ανοιχτός σε ιδέες και προτάσεις, εκφράζοντας παράλληλα τη διάθεση για την στήριξη του έργου, όλων των Πολιτιστικών Φορέων του τόπου. 
Τις ευχές τους έδωσαν επίσης, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που λόγω υποχρεώσεων έδωσε το “παρών” λίγο αργότερα, οι βουλευτές Θανάσης Μπούρας και Βαγγέλης Λιάκος, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου, Ταξιαρχία Λαθουράκη. 

Ένα μικρό μόνο δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα χορευτικά τμήματα παρουσίασαν τα παιδιά του μικρού χορευτικού, ενώ ο κόσμος διασκέδασε και χόρεψε δεόντως με το δημοφιλές παραδοσιακό συγκρότημα “Χοροσταλίτες” που ανέβασε το θερμόμετρο του κεφιού στο κόκκινο! 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα















































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου