Τίμησε το Νείλο ο Σύλλογος Οικιστών Γεννηματά ΙΙ



Όσοι ασχολούνται χρόνια με τα κοινά του τόπου τον ξέρουν με το μικρό του όνομα, το οποίο και τον έχει καθορίσει, καθώς είναι Νείλος, όπως ο φημισμένος ποταμός. 

Ο Νείλος όμως, ο δικός μας, κι όχι ο ποταμός, έχει καθορίσει επίσης την πορεία του Συλλόγου Οικιστών Γεννηματά ΙΙ στα Άνω Λιόσια καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος για πάνω από μια δεκαετία με ουσιαστικές και δυναμικές παρεμβάσεις στο Δήμο και στην Περιφέρεια, με στόχο πάντα την επίλυση των προβλημάτων και τη βελτίωση της καθημερινότητας των Οικιστών. 

Γι’ αυτό και η πρωτοβουλία του νέου Προέδρου κ. Χαράλαμπου Στεργιανού, κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Γεννηματά ΙΙ την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, να μιλήσει επιγραμματικά για το έργο του απερχόμενου Προέδρου και να του αφιερώσει το κομμάτι του, ήταν εύστοχη, ευγενική και συγκινητική. 

Για την ιστορία αξίζει ν’ αναφερθεί, πως τον αγαπητό Νειλό τον λένε στο επίθετο Βαρλόκωστα κι ευτυχώς, αν κι έφυγε από τη Διοίκηση παραμένει ενεργό μέλος του Συλλόγου. Ο Νείλος εξάλλου, ακόμη και σε αυτή την εκδήλωση ήταν εκ των χορηγών προσφέροντας το δικό του δώρο, για έναν από τους τυχερούς, που κέρδισαν αξιόλογα δώρα από τα… συνολικά, 20 φλουριά της Βασιλόπιτας. 

Του ευχόμαστε κι εμείς από καρδιάς, να είναι πάντα γερός και να παραμείνει δραστήριος πολίτης. Ο τόπος κι ο Οικισμός έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου