Θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους τα ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής την Πέμπτη και Παρασκευή 5 και 6 Μαρτίου


Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Φυλής λόγω της εξάπλωσης του Κορωνοϊού στον ευρύτερο πληθυσμό και κατόπιν εισήγησης του αρμόδιου Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής – Υγείας και γιατρού Γιώργου Αντωνόπουλου, και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωής Αρβανιτάκη, λόγω της ιατρικής της ιδιότητας, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Μαρτίου, τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) θα παραμείνουν κλειστά και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής. 

Πρόκειται για καθαρά προληπτικό μέτρο, που λαμβάνεται για την προστασία των μελών των ΚΑΠΗ καθώς όλα τα επιστημονικά και επιδημιολογικά στοιχεία καταδεικνύουν ότι ο ιός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στις μεγάλες ηλικίες, κάτι που αποτυπώνεται στις σχετικές στατιστικές.

Με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την ασφάλεια και την υγεία των ηλικιωμένων συνδημοτών μας, ο Δήμος Φυλής, θα επανεκτιμήσει την συγκεκριμένη απόφαση με βάση την πληροφόρηση αλλά και τις οδηγίες που θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν προληπτικές απολυμάνσεις σε όλα τα κτίρια των ΚΑΠΗ. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής μπορούν να απευθύνονται και στο τηλεφωνικό Κέντρο του Δήμου 2132042700 -701.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου