Προ κορωνοϊού… η εξαίσια παρουσία του Χοροθεάτρου “ΑΜΥΝΑ” του Δήμου Φυλής στην Αποκριάτικη γιορτή της Στέγης Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά “Ο καλός Ποιμήν”


Πριν τα μέτρα προστασίας για την ανακοπή της μετάδοσης του κορωνοϊού αλλάξουν τη ζωή μας, το Παιδικό Χοροθέατρο “Άμυνά” του Δήμου Φυλής, ανέλαβε μια ακόμη θεάρεστη πρωτοβουλία. 

Με την ευαισθησία που διακρίνει τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή και Χορογράφο Ορέστη Δημητρίου και την αγαπημένη ηθοποιό Βίνα Ασίκη, συμμετείχαν με τα παιδιά τους, στην Αποκριάτικη γιορτή της Στέγης Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, “Ο καλός Ποιμήν”. 

Κερδίζοντας τις εντυπώσεις και την αγάπη των παιδιών, ο Ορέστης, η Βίνα και τα παιδιά τους, δέχθηκαν τις ευχαριστίες και τα θερμά συγχαρητήρια των υπευθύνων του Φιλανθρωπικού Φορέα ενώ θερμές ευχαριστίες απέστειλαν επίσης. στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και στον υπεύθυνο αναπλωρωτή Δημάρχου της ΑΜΥΝΑΣ Τόλη Βαδεβούλη. 

Αξίζει να σημειωθεί εξάλλου πως η Βίνα Ασίκη κατά το σύντομο χαιρετισμό της στην εκδήλωση, δεν παρέλειψε να μεταφέρει στα παιδιά και στους διοργανωτές τις θερμές ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού. 

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός, ότι η Εταιρεία Προστασία Ανηλίκων Πειραιά, “Ο καλός Ποιμήν”, διοικείται από ανθρώπους που έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά με αληθινή φροντίδα και αγάπη. 

Αρκεί ν’ αναφερθεί ότι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιά κ. Νίκος Ποιμενίδης, Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Πειραιά κ, Γιάννης Μώραλης και το υπόλοιπο Δ.Σ αποτελείται από ανώτερους δικαστικούς.
“Ψυχή” της Φιλανθρωπικής Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, η οποία υπήρξε και η διοργανώτρια της άκρως πετυχημένης εκδήλωσης, είναι η Διευθύντρια, κ. Αγγελική Κουζούμη. 
Και οι τρεις τους, εξέφρασαν τα συγχαρητήρια και τις θερμές τους ευχαριστίες στον Ορέστη, τη Βίνα και τα παιδιά τους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα και απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο φιλανθρωπικός φορέας για την εκδήλωση:



Στην πρώτη φωτό ο Ορέστης Δημητρίου και Βινα Ασίκη μαζι με παιδιά του Χοροθεατρου "ΆΜΥΝΑ" και την διευθύντρια την ψυχή της ΣΤΕΓΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ κα Αγγελική Κουζούμη. 
Στη δεύτερη απεικονίζονται κατά σειρά από αριστερά προς δεξιά, η Διευθύντρια της ΕΠΑ Πειραιά, κυρία Αγγελική Κουζούμη, ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος του ΔΣ, κύριος Γιάννης Μώραλης, και ο Πρόεδρος του ΔΣ, κύριος Νίκος Ποιμενίδης, Αντεισαγγελέας Εφετών. 



...και η ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμο Φυλής






Απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο φιλανθρωπικός φορέας για την εκδήλωση: 

“Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου έγινε η καθιερωμένη Αποκριάτικη γιορτή της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά στον 1ο όροφο του γνωστού εστιατορίου «Ζορμπάς» στο Μικρολίμανο ύστερα από ευγενική παραχώρηση του ιδιοκτήτη, του βουλευτή Α’ Πειραιά, κυρίου Χριστόφορου-Εμμανουήλ Μπουτσικάκη, ο οποίος επιμελήθηκε και τον μπουφέ της εκδήλωσης, αφού άλλωστε για χρόνια είναι εθελοντής των παιδιών. 

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΔΣ, Νίκος Ποιμενίδης, Αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιά, ο βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιά, κύριος Χριστόφορος-Εμμανουήλ Μπουτσικάκης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας ως εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, κύριος Γεώργιος Σταμάτης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, κύριος Δημήτρης Καρύδης, η Εισαγγελέας Ανηλίκων Πειραιά, κυρία Αθηνά Χριστοπούλου, και η Περιφερειακή Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, κυρία Ευγενία Μπαρμπαγιάννη. Τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε και η διοργανώτρια της εκδήλωσης, η Διευθύντρια, κυρία Αγγελική Κουζούμη. 

Οι δραστηριότητες της βραδιάς περιλάμβαναν χορευτικό ζούμπα, το οποίο συντονίστηκε από την κυρία Εβίτα Παπαδοπούλου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού, ταχυδακτυλουργικά από την Clown Penito και έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσαν τα χορευτικά που παρουσιάστηκαν από το βραβευμένο από το Υπουργείο Παιδείας χοροθέατρο «Άμυνα» του Δήμου Φυλής σε χορογραφίες Ορέστη Δημητρίου και συντονισμό από την αγαπημένη ηθοποιό Βίνα Ασίκη. 

Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική από τον προσκεκλημένο DJ. Ο στολισμός της αίθουσας έγινε από τον κύριο Μανώλη Καβαλιέρο και το μακιγιάζ των παιδιών ανέλαβε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Data Type. 

Για τη μεταφορά των παιδιών από και προς το χώρο διεξαγωγής των παιδιών φρόντισε ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος του ΔΣ, κύριος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έχει αγκαλιάσει με αγάπη τα παιδιά. 

Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους εκδηλώνοντας την αγάπη και το σεβασμό προς τα παιδιά σε ένα τόσο δύσκολο έργο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου