Δυναμικό «παρών» από τη Δημοτική Αστυνομία Φυλής



Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από τη Δημοτική Αστυνομίας Φυλής οι έλεγχοι για την πιστή εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των συνολικών μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά αποφασίστηκαν από την Κυβέρνηση και την Πολιτική Προστασία. 

Ειδική μέριμνα έχει δοθεί στην ενημέρωση των πολιτών που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι Ρομά, ώστε να παραμείνουν καθ’ όλο το διάστημα του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας εντός των καταυλισμών και των οικιών τους. Για το λόγο αυτό η Δημοτική Αστυνομία ενημερώνει τόσο με ηχητικά μηνύματα όσο και με τη διανομή έντυπου υλικού. 

Παράλληλα, συνεχίζονται κανονικά οι βεβαιώσεις κατ΄οικον γνησίου υπογραφής για τους πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και δεν μπορούν να μετακινηθούν προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτες ανάγκες, κυρίως για ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, όπως προμήθεια οξυγόνου κτλ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αστυνομία Φυλής αποτελεί μια υπηρεσία που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των πολιτών , έτοιμη να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις , κάτω από αντίξοες συνθήκες, έχοντας πάντα ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου