Άκρως οικογενειακή και με συγκινητικές βραβεύσεις η συνεστίαση των Παλαιμάχων του Εθνικού Πανοράματος







Γεμάτη ευχές και συγκινητικές βραβεύσεις ήταν η συνεστίαση που διοργάνωσε η “Οικογένεια” των Παλαιμάχων του Εθνικού Πανοράματος το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου στο κέντρο ψυχαγωγίας “Αρχοντικό” της Χασιάς. 

Την εκδήλωση που έγινε σε άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ενώ τις ευχές τους έδωσαν επίσης στους Παλαίμαχους ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος. 

Φιλόξενος οικοδεσπότης της βραδιάς υπήρξε ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Γιάννης Σκουτέλης ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και κόβοντας για το καλό της νέας χρονιάς τη Βασιλόπιτα έκανε μια μικρή αναδρομή για την πετυχημένη χρονιά που πέρασε με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της Ομάδας και τη διάκριση της, στο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων της Καστοριάς. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε με θέρμη τον Δήμαρχο Φυλής και τους συνεργάτες του για την στήριξη τους στον Αθλητισμό. 

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, δίνοντας τις δικές τους θερμές ευχές, ο προπονητής της Ομάδας των Παλαιμάχων Φάνης Σκεπετάρης, ο Πρόεδρος της Πρώτης Ομάδας του Εθνικού Πανοράματος Φάνης Μαλανδρίνος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Δημητρίου – Αγίου Γεωργίου Αντώνης Κοναξής και ο επίτιμος Πρόεδρος των Παλαιμάχων Βασίλης Λυμπέρης. 

Ξεχωριστό χαιρετισμό απηύθυνε για την Ιστορία και την Πορεία της μεγάλης Οικογένειας του Εθνικού Πανοράματος που περιλαμβάνει και τους Παλαίμαχους ο Προπονητής της Πρώτης Ομάδας Γιώργος Αδάκτυλος, ανακοινώνοντας της ευχάριστη είδηση ότι την ερχόμενη Κυριακή πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Μάνδρας θα εγκαινιαστεί το πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο, του Πανοράματος. 

Στην κορύφωση της βραδιάς δυνατή υπήρξε η στιγμή που ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κλήθηκε να απονείμει τιμητικές πλακέτες στους Παλαίμαχους Λεωνίδα Ρόδη και Γιάννη Κυρίου. 

Τα ωραία ωστόσο δεν σταματούν εδώ καθώς μετά τις γιορτές του Πάσχα θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη συνεστίαση της και η πρώτη Ομάδα. 
Και σ’ άλλα με υγεία λοιπόν!

 Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου