ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΠΠΟΥ: Υπομονή και σε μένα λείπει η βαβούρα της πόλης

Συνδημότες και συνδημότισσες,
Σας ευχαριστώ που με συνεργασία και συνέπεια στις νέες, έκτακτες συνθήκες στις οποίες καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε, υποστηρίζετε την προσπάθειά μας.
Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό, έστω εξ αποστάσεως, προσωρινά.
Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι για όλους μας να στερούμαστε τη συντροφιά των συγγενών και των φίλων μας. Γνωρίζω τις οικονομικές επιπτώσεις από τα αυστηρά, μα αναπόφευκτα μέτρα που λαμβάνονται από τη Πολιτεία για τη προστασία όλων μας.
Μου λείπει η "βαβούρα" της πόλης μας, μου λείπουν οι παιδικές φωνές από τα πάρκα και τις παιδικές χαρές που με τόση αγάπη ετοιμάσαμε για τα παιδιά μας, μου λείπει η καθημερινή επαφή μαζί σας.
Όμως όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, οφείλουμε να δώσουμε αυτή τη μάχη με πειθαρχία στη τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής, περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων, αποφυγή χώρων συνωστισμού, αλληλεγγύη και θετική σκέψη ότι θα βγούμε νικητές από αυτή την υγειονομική κρίση που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη.
Είμαι δίπλα σας με όλους τους συνεργάτες μου, ώστε να βγούμε γρήγορα από αυτή τη δοκιμασία.
Φίλες και φίλοι,
Μένουμε ψύχραιμοι, μένουμε υγιείς και αισιόδοξοι. "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!".
Και όταν όλο αυτό που βιώνουμε γίνει παρελθόν, πάλι θα ανταμώσουμε στα πάρκα, στην αγορά, στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης μας, εκεί που βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε καθημερινά για τις δικές σας ανάγκες.
Και δεν θέλω να λείπει ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτό το ραντεβού!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου