Συνεχίζεται η συντήρηση του οδικού δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου


 






Η προσπάθεια για την ανάσχεση της επιδημίας του κορονοϊού και η πολύπλευρη στήριξη των συμπολιτών μας δεν απέσπασε το Δήμο Φυλής από τις υπόλοιπες δραστηριότητές του. 
Στο πλαίσιο αυτό συνεχίστηκε και το προηγούμενο διάστημα η συντήρηση των υποδομών του και κυρίως του οδικού του δικτύου. Στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης, με τη συνεργασία του συναδέλφου του Αναπλ. Δήμαρχου Βασίλη Γεωργιάδη, προχώρησε σε εκτεταμένη συντήρηση των ασφαλτοστρωμένων δρόμων. Η συντήρηση έγινε με τη χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού και την επέβλεψε προσωπικά ο Γιώργος Ραφτέλης, που διαθέτει πολύχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία. 
“Η συντήρηση των δρόμων αποτελεί σημαντική παράμετρο για την οδική ασφάλεια κι επειδή για το Δήμο Φυλής η ζωή και η αρτιμέλεια των συνδημοτών μας αποτελούν προτεραιότητες, δίνουμε ιδιαίτερο βάρος σε αυτό. Παράλληλα, μαζί με τη συντήρηση, προχωρήσαμε στο προηγούμενο διάστημα και σε ευρεία οδοσήμανση, κάθετη και οριζόντια, ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο ασφαλείας στους δρόμους της πόλης μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ραφτέλης, ο οποίος δεν παρέλειψε να απευθύνει έκκληση στους συνδημότες μας. “Η οδοσήμανση και η συντήρηση του οδικού δικτύου προστατεύουν εμάς τους ίδιους, δηλαδή τους εποχούμενους και τους πεζούς. Αποτελούν κοινωνικό εξοπλισμό, τον οποίο πρέπει να προστατεύουμε γιατί παρατηρείται, συχνά, το φαινόμενο καταστροφών. Βοηθάμε τους εαυτούς μας προστατεύοντας τα δημόσια αγαθά κι αυτό ήταν το μεγάλο δίδαγμα της πανδημίας την οποία αντιμετωπίζουμε, με επιτυχία, όλοι μαζί”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ραφτέλης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου