Πασχαλινά δώρα μοίρασαν στα παιδιά οι Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων
Πασχαλινά δώρα μοίρασαν στα παιδιά οι Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων. Τη σχετική πρωτοβουλία, ανέλαβε, προσωπικά, ο Πρόεδρος του ΔΣ Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, την Μεγάλη Τρίτη 14 και τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020. 
Για να τη φέρει σε πέρας, χρειάστηκε να οργανώσει μια μεγάλη επιχείρηση που απλώθηκε, με τη βοήθεια των εργαζομένων, σε όλη την πόλη, καθώς τα δώρα έπρεπε να φτάσουν σε πάνω από 500 σπίτια, όσα και τα παιδιά που φιλοξενούν οι Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων.
Η προσπάθεια του Προέδρου και των εργαζομένων ανταμείφθηκε από το χαμόγελο των παιδιών μόλις έφτασε στα χέρια τους η τσάντα με το παιγνίδι και το σοκολατένιο αυγό.
“Η χαρά των παιδιών, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι το ζητούμενο για όλους μας. Από από τα παιδιά αντλούμε αισιοδοξία και κουράγιο για το μέλλον. Εύχομαι στους συνεργάτες μου, αιρετούς και εργαζομένους και σε όλους τους συνδημότες μας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ελπίζω, όπως όλοι μας, ότι, σύντομα, η επιδημία θα αποτελεί μια κακή ανάμνηση”, δήλωσε ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου