Αρχίζουν την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Δήμου Φυλής


Από την τελετή εγκαινίων του Μεταπτυχιακού του Δήμου Φυλής, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ανάμεσα στον Υφυπουργό Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής Παναγιώτη Καλδή

Αρχίζουν την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 τα μαθήματα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (ΠΜΣ) «Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών με ειδικεύσεις: α) Αγροτουρισμός, Οινοτουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη και β) Επιχειρησιακές Λειτουργίες Δραστηριοτήτων Πολιτισμού, Εκπαίδευσης και Τουρισμού» του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Φυλής. 
Στόχος του Προγράμματος είναι να δώσει, σε όσο το δυνατό περισσότερους πτυχιούχους του Δήμου Φυλής, τη δυνατότητα να κάνουν εξειδικευμένες σπουδές πάνω στις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου, δηλαδή στον Πολιτισμό και στον Τουρισμό. 
Το πρώτο, από τα τρία εξάμηνα, για το οποίο, ήδη, έχουν επιλεγεί οι μεταπτυχιακοί φοιτητές, θα ολοκληρωθεί περί το τέλος του προσεχούς Αυγούστου και θα γίνει εξ αποστάσεως, λόγω της πανδημίας. Τα επόμενα δύο εξάμηνα θα γίνουν δια ζώσης στις αίθουσες εκδηλώσεων των Δημαρχείων Άνω Λιοσίων και Φυλής. Μετά τη λήξη του πρώτου εξαμήνου θα γίνει νέα προκήρυξη, ώστε να επιλεγούν άλλοι τριάντα (30) πτυχιούχοι για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου