Σπεύσατε! καθαρίζει τα μονοπάτια της Πάρνηθας ο ΕΠΟΣ Φυλής το Σάββατο 23 Μαΐου κι αναζητά εθελοντές

Ας αρχίζουμε φροντίζοντας τα μονοπάτια μας. Η Πάρνηθα μας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά!




Με πολύ χαρά επανερχόμαστε σταδιακά και σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας στην ορειβατική μας κανονικότητα. Όπως ίσως γνωρίζετε, το δίκτυο μονοπατιών της Πάρνηθας, τον χειμώνα που πέρασε έπαθε πολλές καταστροφές. Σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 Μαϊου στις 08:30 στην Πλατεία του Δημαρχείου της Χασιάς απ’ όπου χωρισμένοι σε μικρές ομάδες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ μας θα αρχίσουμε να τα φροντίζουμε για να μπορέσουμε και πάλι να απολαύσουμε τις πεζοπορίες μας σ’ αυτά….

Ας βάλουμε το μεράκι μας, την αγάπη μας για την Πάρνηθα και με περίπου τετράωρη εθελοντική εργασία να συμβάλλουμε όλοι στη διάνοιξή τους και την παράδοσή τους στην πεζοπορική «κυκλοφορία» και πάλι….

Ο καθαρισμός οργανώνεται σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας, του Δασαρχείου και του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής. Ο Σύλλογος θα διαθέσει τα εργαλεία (ψαλίδες, αλυσοπρίονα και γάντια). Οι συμμετοχές των εθελοντών θα υπολογιστούν στο σύστημα βράβευσης των ετήσιων συμμετοχών με δωρεάν εξορμήσεις.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, απλώς θα στείλει μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα, εάν είναι δυνατόν, το όνομά του και το τηλέφωνό του στο email του Συλλόγου eposfilis@gmail.com και αν γνωρίζει να δουλεύει αλυσοπρίονο θα είναι πολύ χρήσιμο να μας το αναφέρει στο email.

Υπεύθυνη δράσης: Χρυσούλα Γούτσου





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου