Σύμφωνα με το πρόγραμμα η επανάληψη των μαθημάτων στην Γ’ Λυκείου

Κανονικά, μετά τη δίμηνη αποχή από τα μαθήματα, λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, επαναλήφθηκαν τα μαθήματα στην Γ’ Τάξη των Λυκείων του Δήμου Φυλής. 
Τα σχολεία ήταν έτοιμα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Υπουργείου, χάρη στην προετοιμασία του διδακτικού προσωπικού και τη στήριξη της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής. Στόχος η ολοκλήρωση ενός δύσκολου σχολικού έτους και η ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια η συμμετοχή των μαθητών ήταν ικανοποιητική. “Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή βοηθά τη σχολική Κοινότητα να επανέλθει στα θρανία, λαμβάνοντας τις σχετικές προφυλάξεις. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων για τη βοήθειά τους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι να επανέλθουν και οι άλλες τάξεις στα Γυμνάσια και Λύκεια και φυσικά, μέχρι να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Μένουμε ασφαλείς και είμαστε στο πλευρό διδασκόντων και μαθητών σε αυτή τη δύσκολη χρονιά”, τόνισε χαρακτηριστικά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου