Με συγκινητική συμμετοχή η Αιμοδοσία της Κοινότητας Άνω Λιοσίων

Οι δύσκολες μέρες που διανύουμε εν καιρώ πανδημίας, δεν εμπόδισαν τους αιμοδότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων και να δώσουν δυναμικό “παρών” στην Αιμοδοσία του πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 3 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Νικολάου.
Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινότητας Άνω Λιοσίων Νίκου Λιόση, ο οποίος συμμετείχε στην αιμοδοσία ψυχή τε και σώματι και σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, οι αιμοδότες έσπευσαν προκειμένου σε αυτή την κρίσιμη περίοδο να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους και παράλληλα ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Ανάμεσα στους εθελοντές αιμοδότες άντρες και γυναίκες, συμμετείχαν πρόθυμα, Αντιδήμαρχοι, Τοπικοί Σύμβουλοι, μέλη αθλητικών Σωματείων του Δήμου Φυλής και αρκετοί συνδημότες μας.
Ο Νίκος Λιόσης τους υποδέχτηκε και τους ευχαρίστησε όλους προσωπικά όπως και το ιατρικό - νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου “Αγία Σοφία” που του έδωσε τα εύσημα για την άκρως πετυχημένη αιμοδοσία.

 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου