Ανταποκρίθηκαν οι δημότες και πρόσφεραν το αίμα τους στην αιμοδοσία της Κοινωνικής ΥπηρεσίαςΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η τακτική εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με το Θριάσιο Νοσοκομείο. Από τις 09.30 το πρωί εως τη μια το μεσημέρι προσήλθαν περίπου 40 άτομα. 

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχου σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργος Αντωνόπουλος ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και έσπευσαν στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη για να προσφέρουν αίμα. 

«Στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Κοινωνική Υπηρεσία θα συνεχίσει εντατικά να ενεργοποιεί όλες τις δυνάμεις προς όφελος της κοινωνίας και να στηρίζει αδιάλειπτα όλους όσους έχουν ανάγκη» υπογραμμίζει ο Γιώργος Αντωνόπουλος. 

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων και λόγω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης διεξήχθη κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού. Αξιοσημείωτο και ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως και σε αυτή την εθελοντική αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας συμμετείχαν και νεαρής ηλικίας άτομα. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα0 comments:

Δημοσίευση σχολίου