Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής «Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας»Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής χαιρετίζει την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και των επιχειρήσεων του κλάδου εστίασης. 

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, καλούμε το καταναλωτικό κοινό να στηρίξει την τοπική οικονομία προστατεύοντας τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων αλλά και τη βιωσιμότητα των ίδιων των επιχειρήσεων. 

Ενισχύουμε με κάθε τρόπο την τοπική οικονομία και τοπική ανάπτυξη είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε ως καταναλωτές κατανοώντας την κοινή ωφέλεια της αμφίδρομης σχέσης. 

Οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ στα Άνω Λιόσια, τον Ασπρόπυργο, το Ζεφύρι, την Ελευσίνα, τις Ερυθρές, τη Μαγούλα, τη Μάνδρα, τα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο και τη Χασιά, αναρτούν πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης τους, στέλνοντας μήνυμα στις τοπικές κοινωνίες να στηρίξουν τις επιχειρήσεις τους ως πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης απέναντι στην ανεπαρκή οικονομική παρέμβαση της Κυβέρνησης που οδηγεί στην απόλυτη οικονομική καθίζηση. 

Κρατάμε ζωντανή την οικονομία και την κοινωνία χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τις επιχειρήσεις της γειτονιάς μας, γιατί αυτό που έχουμε, είναι ο ένας τον άλλον. 

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου