Πανέτοιμος για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ο Δήμος Φυλής

Ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, αρμοδιότητας της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, για την προετοιμασία και την άψογη διενέργεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα τέσσερα εξεταστικά κέντρα του Δήμου Φυλής ( 1ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, 2ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, ΓΕΛ Ζεφυρίου, 1ο ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων). 
Ειδικότερα, με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Νίκου Χατζητρακόσια και των Διευθυντών των ανωτέρω σχολείων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα επιμέρους ζητήματα που αφορούν στη διάθεση προσωπικού φύλαξης, τεχνικής υποστήριξης, καθαριότητας, προμήθειας του αναγκαίου εξοπλισμού και υλικών κτλ. Ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε στην λήψη και εφαρμογή των μέτρων προστασίας των μαθητών και των εκπαιδευτικών από την πανδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας. Συγκεκριμένα: 
-Έχει γίνει σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα συντήρηση των φωτοτυπικών μηχανημάτων και σταθεροποιητών ηλεκτρικής τάσης (UPS) και πραγματοποιούνται οι προβλεπόμενοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι και δοκιμές των δικτύων επικοινωνίας. 
-Έχει ορισθεί υπηρεσία επιφυλακής προσωπικό κρίσιμων ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, υδραυλικοί, οδηγοί κ.τ.λ. ) για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που τυχόν θα προκύψουν. 
-Υπάρχει ετοιμότητα αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων κι άμεση συνεργασία με τα τοπικά Αστυνομικά Τμήματα, την Δημοτική Αστυνομία και τον τοπικό Υγειονομικό Σταθμό του Ερυθρού Σταυρού για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής, εφόσον χρειαστεί.
“Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής, θεωρώντας την άρτια διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων ως ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της Εκπαίδευσης έχει λάβει όλα τα μέτρα της αρμοδιότητάς της, για την επιτυχή διεξαγωγή τους στο Δήμο Φυλής. Από την πλευρά του Δημάρχου Χρήστου Παππού και από τη δική μου ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους της πόλης μας καλή επιτυχία”, τόνισε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου