Μήνυμα Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππούς προς του μαθητές των Πανελληνίων


Αγαπητά μου παιδιά, 

Οι πανελλήνιες εξετάσεις διεξάγονται φέτος στη σκιά μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, που επηρέασε και εξακολουθεί να επηρεάζει την εκπαιδευτική κοινότητα. Στο επίκεντρο αυτής της κρίσης βρεθήκατε εσείς, που κληθήκατε να παλέψετε, να αγωνιστείτε και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. 

Τώρα, ένα βήμα πριν την κορύφωση των προσπαθειών, της υπομονής και επιμονής σας, πρέπει να συνεχίσετε να διεκδικείτε τα όνειρά σας, να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε βέβαιοι ότι, οι επιλογές και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Τα επόμενα χρόνια, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες και νέες δυνατότητες να κατακτήσετε τη γνώση, να χτίσετε το μέλλον αλλά και το μέλλον του Δήμου μας. 

Δίπλα σας σε αυτόν τον αγώνα, βρίσκονται οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σας, σταθεροί αρωγοί σε κάθε αγωνία, κάθε βήμα, κάθε στόχο. Η κοινωνία μας, όλοι εμείς πιστεύουμε σε εσάς. Στη δύναμη και τις ικανότητές σας. 

Σας εύχομαι, ως εκπαιδευτικός, πατέρας και Δήμαρχος, μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία και να θυμάστε πάντα πως στα μικρά ή μεγάλα σας όνειρα θα είμαστε εκεί, συνοδοιπόροι. 

Γιατί ο τόπος μας και εσείς, αξίζουν τα καλύτερα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου