Νέο γήπεδο για “Σπάρτακο” στο Ζεφύρι και αναβάθμιση του γηπέδου “Ακράτητος” σε Άνω ΛιόσιαΠάνω ο σημερινός χώρος του Σπάρτακου και κάτω του Ακράτητου 

Δύο σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 686.574,81 €, που αφορούν στον χώρο του αθλητισμού, εξασφάλισε ο Δήμος Φυλής με την ένταξή του στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ". Το ένα αφορά στην κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στον ¨Σπάρτακο¨ Ζεφυρίου και το δεύτερο στην αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου 'Ακράτητος'. 

Τα 600.000,00 € θα διατεθούν από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», ενώ το ποσό των 86.574,81 € από ιδίους πόρους του Δήμου Φυλής.

«Η διοίκηση του Δήμου Φυλής, πιστή στις δεσμεύσεις της, συνεχίζει, με συντονισμένες προσπάθειες, να διεκδικεί και να πετυχαίνει τους στόχους της. Με ακόμη δύο έργα που δρομολογούνται για τις αθλητικές μας υποδομές, συμβάλλουμε τόσο στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας, όσο και στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού», τονίζει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου