Χάρης Γιαννόπουλος: Ένας Ζεφυριώτης που διαπρέπει στην Αίγινα ...

... στο σημείο αναφοράς “Φυστικάτο” απέναντι από το Λιμάνι


Της Εύης Τριανταφύλλου 

Όταν η Φωτεινή Γιαννοπούλου το 2010 τέλεσε τον τελευταίο πολιτικό γάμο της άκρως πετυχημένης θητείας της ως Δήμαρχος Ζεφυρίου και ήταν αυτός του γιου της Χάρη με την εκλεκτή της καρδιάς του Ζωή Μαρμαρινού, γνώριζε ότι το νιόπαντρο ζευγάρι θα μετακομίσει στο όμορφο νησί της Αίγινας. 
Αυτό που δεν μπορούσε ίσως να φανταστεί ήταν ότι ο Χάρης Γιαννόπουλος μαζί με τον πεθερό του Παντελή Μαρμαρινό, θα έστηναν μια εμβληματική επιχείρηση στο νησί, για την οποία μιλούν όχι μόνο οι Αιγινήτες και οι Έλληνες που το επισκέπτονται αλλά και οι λάτρεις της Αίγινας, από πολλές πατρίδες και γωνιές του κόσμου. 

Πρόκειται για το περίφημο “Φυστικάτο” που βρίσκεται στην καρδιά της Αίγινας (Λεωφόρος Δημοκρατίας 4) κι απέναντι από το Λιμάνι, όπου διέρχονται κάθε μέρα δεκάδες βαπόρια και σκάφη και χιλιάδες κόσμου. 
Πάντα εκεί ο Χάρης και οι άξιοι συνεργάτες του, πριν πουλήσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους που έχουν ως βάση τους το ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) φυστίκι της Αίγινας, φιλόξενοι και γενναιόδωροι, προσφέρουν στο κόσμο δωρεάν δοκιμές και κεράσματα... Τέτοια είναι η βεβαιότητά τους, για την άριστη ποιότητα.



Και πως να μην είναι δηλαδή...
 Όπως και στο επετειακό τεύχος του Αυγούστου έγραψε σε ολοσέλιδο αφιέρωμα του, το περιοδικό “SARONIC MEGAZINE” που φέτος συμπληρώνει 1Ο χρόνια ευρείας κυκλοφορίας σε Πειραιά και νησιά του Αργοσαρωνικού, “Η οικογενειακή επιχείρηση κρύβει πίσω της “40 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή του φυστικιού”, με αποτέλεσμα το “Φυστικάτο” ν’ αποτελεί επάξια σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τον πασίγνωστο καρπό της Αίγινας. 
Κι επειδή αξίζει τον κόπο, σας μεταφέρουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.... 

“Μια οικογενειακή επιχείρηση με παραγωγό τον Παντελή Μαρμαρινό και δεξί του χέρι τον Χάρη Γιαννόπουλο, που φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο να γνωρίζει τη σοδειά του, σε όποιον πατάει το πόδι του στο νησί, θα σας προσφέρουν ότι μπορείτε να φανταστείτε με βασικό συστατικό το λατρεμένο φυστίκι! 
Από φυστίκια που μαζεύονται κι επιλέγονται ένα – ένα στο χέρι, το Φυστικάτο δημιουργεί από... καλλυντικά όπως body lotion, κρέμες ημέρας, μέχρι...φυστικοβούτυρο, πέστο φυστικιού, υποβρύχιο φυστίκι, παστέλια, λικέρ φυστικιού, λουκούμι φυστικιού, ζυμαρικά φυστικιού και φυστικοπουράκια! 
Θα το βρείτε στην χώρα της Αίγινας και είμαστε σίγουροι πως θα φύγετε από εκεί με πολλές – πολλές σακούλες ακριβώς όπως κάναμε κι εμείς!” καταλήγει το δημοσίευμα...


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου