Στη Σπερχειάδα για τους 3ους Πανελλήνιους Αγώνες Θεατρικών Εργαστηρίων οι Υπερφωτισμένοι Άνω Λιοσίων με τη στήριξη του Δήμου Φυλής


 
Το έργο ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ή ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ (Έπαινος Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής της ΕΣΕ και του ΙΜΚ) που έχει γράψει και σκηνοθετεί ο Γιάννης Γαλανόπουλος και παρουσιάζεται από την Ομάδα Θεάτρου Άνω Λιοσίων «Υπερφωτισμένοι» θα παρουσιαστεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:00 στους 3ους Πανελλήνιους Αγώνες Θεατρικών Εργαστηρίων του ΘΕΣΜα, στη Σπερχειάδα. 

Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν επτά καταξιωμένοι καλλιτέχνες: οι ηθοποιοί Πηνελόπη Πιτσούλη, Άννα Κουρή και Νίκος Νικολάου, η τραγουδίστρια Ελπίδα, οι θεατρικοί συγγραφείς Γιάννης Θηβαίος και Γιώργος Χασάπογλου, και η σκηνογράφος και ενδυματολόγος Χρύσα Δαπόντε. 

Κατά τη διάρκεια των φετινών Αγώνων θα πραγματοποιηθούν τρία τιμητικά αφιερώματα. 

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, κατά την έναρξη, θα γίνει αφιέρωμα στον ερασιτέχνη ηθοποιό και ιδρυτικό μέλος του Θ.Ε.Σ.Μα Ανδρέα Γιαννέλο. Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου θα γίνει αφιέρωμα στη σπουδαία ηθοποιό Αλεξάνδρα Λαδικού ενώ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, βραδιά της τελετής λήξης και των αποτελεσμάτων, θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στη επίσης σπουδαία ηθοποιό Αιμιλία Υψηλάντη. 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση των 3ων Πανελλήνιων Αγώνων έχει και φέτος ο σκηνοθέτης Κώστας Μέρρας. 

Η κριτική επιτροπή θα απονείμει βραβεία Α’-Β’-Γ’ καλύτερης παράστασης, Σκηνοθεσίας, Μουσικής σύνθεσης, Μουσικής επιμέλειας, Σκηνικών, Κοστουμιών, Χορογραφίας, Κίνησης, Φωτισμού, Μακιγιάζ, Α’ ανδρικού ρόλου, Α’ γυναικείου ρόλου, Β’ ανδρικού ρόλου, Β’ γυναικείου ρόλου, Προγράμματος και Καλύτερης Αφίσας. 

Η συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας στους Πανελλήνιους Αγώνες γίνεται με τη στήριξη του Δήμου Φυλής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου