Έργα και παρεμβάσεις του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (Α’ ΕΣΕ) Γιάννη Κρεμύδα στα νηπιαγωγεία του Δήμου Φυλής


Έργα και παρεμβάσεις στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Φυλής προκειμένου να γίνουν καλαίσθητα, λειτουργικά και ασφαλή, πραγματοποίησε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στόχος τα παιδιά να ξεκινήσουν τη νέα σχολική τους χρονιά μέσα σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. 

Ειδικότερα: 

Στο 2ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων βάφτηκαν και επισκευάστηκαν οι εξωτερικές επιφάνειες στην τοιχοποϊία. Επίσης, με πρωτοβουλία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής τοποθετήθηκε πολυόργανο στη νέα παιδική χαρά του σχολείου. 

Στο 5ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε ελαιοχρωματισμός σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες, τους προαύλιους χώρους και τμήματα των εσωτερικών χώρων. 

Στο 6ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων ξηλώθηκαν όλα τα δάπεδα των εσωτερικών χώρων και τοποθετήθηκαν πλακάκια. Επίσης, τοποθετήθηκε νέα επιγραφή στο σχολείο καθώς και νέο ψυγείο ύστερα από αίτημα της Προϊσταμένης. 

Στο Νηπιαγωγείο Φυλής κατασκευάστηκε καινούργια εξωτερική γαλβανιζέ πόρτα και πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί στην εξωτερική και εσωτερική περίφραξη του προαύλιου χώρου. 

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας δήλωσε: 
“Η προσπάθεια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας είναι σταθερή και διαρκής. Στο πλαίσιο αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τις Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων και προχωράμε σε παρεμβάσεις με βάση τις ανάγκες κάθε μονάδας. Αποτελεί κατευθυντήρια οδηγία και θέληση του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ώστε τα παιδιά και οι παιδαγωγοί να απολαμβάνουν ένα καθαρό, όμορφο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον, χωρίς εκπτώσεις. Θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την προτεραιότητα που δίνει στην Παιδεία, γιατί χάρη σε αυτήν έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε υπερήφανοι για τα σχολεία που διαθέτουμε. Επίσης, θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά γιατί είναι πάντα δίπλα μας με κατανόηση, αντίληψη και ευαισθησία και όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζει με όλους τους τρόπους. Στήριξη που φαίνεται και με την ανακατασκευή των προαύλιων χώρων στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του Δήμου, την οποία του είχα ζητήσει εγγράφως να εντάξει στο πρόγραμμα που θα έκρινε εκείνος καταλληλότερο. Η ανταπόκρισή του ήταν άμεση, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ευαισθησία, φροντίδα και στήριξη”.














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου