Παρεμβάσεις στα Δημοτικά του Δήμου Φυλής για τη νέα σχολική χρονιά



Εργασίες και παρεμβάσεις στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Φυλής προκειμένου να είναι καθαρά, όμορφα και ασφαλή για τα παιδιά πραγματοποίησε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εργασιών και δήλωσε ότι, με την πλήρη στήριξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο πλευρό των μαθητών, της εκπαιδευτικής κοινότητας και των συλλόγων γονέων, έτοιμος να διαθέσει οτιδήποτε χρειαστούν. 

Ειδικότερα: 

Στο 1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων βάφτηκαν οι αίθουσες στα γραφεία των δασκάλων και οι κερκίδες στον προαύλιο χώρο.







Στο 2ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων αφαιρέθηκε η παλιά σιδερένια δεξαμενή πετρελαίου, έγινε εξωραϊσμός του χώρου, τοποθετήθηκαν πλακάκια και κατασκευάστηκε νέα λειτουργική βιβλιοθήκη.




Στο 4ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί στην εξωτερική περίφραξη του σχολικού συγκροτήματος, της εξωτερικής τοιχοποιίας όπου κρίθηκε αναγκαίο και στις εξωτερικές επιφάνειες αιθουσών του προαύλιου χώρου. Επίσης, αποκαταστάθηκε η μονάδα κλιματισμού που είχε κλαπεί, τοποθετήθηκαν σύγχρονα ραντάρ συναγερμού, καθώς και αντικλεπτική μπάρα στις εξωτερικές βρύσες.








Στο 6ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων αντικαταστάθηκαν τα φθαρμένα ξύλινα κάγκελα, βάφτηκαν η εσωτερική περίφραξη και οι βρύσες, ενώ πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί και σε εξωτερικούς χώρους του προαύλιου χώρου, όπου απαιτούνταν. Επίσης, θα τοποθετηθούν δύο σύγχρονα κλιματιστικά μηχανήματα.










Στο 7ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων τοποθετήθηκαν Deck περιμετρικά του γηπέδου μπάσκετ για μεγαλύτερη ασφάλεια των παιδιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους. Επίσης, τοποθετήθηκαν καινούριες γαλβανιζέ πόρτες στα WC, πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί σε όλο τον κοινόχρηστο εσωτερικό ισόγειο χώρο και τα κλιμακοστάσια, καθώς και σε εξωτερικές επιφάνειες και αίθουσες του ισογείου. Τέλος, τοποθετήθηκαν καινούρια πλακάκια στις βρύσες και αντικλεπτική μπάρα.
















Στο 9ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων τοποθετήθηκαν καινούρια πλακάκια σε δυο εξωτερικές βρύσες με αντικλεπτικές μπάρες, βάφτηκαν οι κερκίδες και αγοράστηκαν δυο σύγχρονα κλιματιστικά μηχανήματα.







Στο Δημοτικό Φυλής πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος της περίφραξης, σε εσωτερικές αίθουσες, τμήματα ισόγειου κοινόχρηστου χώρου και WC όπου απαιτούνταν λόγω υγρασίας.








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου