Ναι από τον Υπουργό Ανάπτυξης για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στα Άνω Λιόσια

Το πράσινο φως για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στα Άνω Λιόσια, στο χώρο που ορίζεται από τη Δυτική Περιφερειακή του Αιγάλεω, τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα όρια του ΒΙΟ.ΠΑ και της συνοικίας Τσουκλιδίου, πήρε από τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 

Στη σημερινή συνάντηση του στο Υπουργείο με ο Δήμαρχο, ο Υπουργός δέχτηκε την πρόταση του Δήμου Φυλής, η οποία αποσκοπεί στην οικονομική ανάπτυξη της συγκεκριμένης περιοχής, με προσέλκυση επενδύσεων και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Όπως είπε στο Δήμαρχο, το σχέδιο θα ενταχθεί στην αναπτυξιακή στρατηγική της Κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι το Υπουργείο θα χρηματοδοτήσει τη δημιουργία του Πάρκου και του Φορέα Διοίκησής του. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος εξέφρασε στον Υπουργό τις ευχαριστίες του και τόνισε ότι προτίθεται να ξεκινήσει, άμεσα, τη διαδικασία, εξασφαλίζοντας τη συγκατάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου και των συνδημοτών μας. Παράλληλα, με τη βοήθεια του Γραφείου Απασχόλησης του Δήμου θα διασφαλιστεί η διασύνδεση του Επιχειρηματικού Πάρκου με την τοπική αγορά εργασίας, ώστε να διασφαλιστεί η απασχόληση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού συνδημοτών μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου