Ένα εκατ. Ευρώ για αθλητικούς χώρους και παιδικές χαρές εξασφάλισε από το Υπουργείο Ανάπτυξης ο Δήμος Φυλής


 
Μια νέα χρηματοδότηση για έργα στο Δήμο Φυλής αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, το μεσημέρι της Πέμπτης 24-09-2020, αναρτήθηκε η Απόφαση του Υφυπουργού Αντώνη Τσακίρη, με την οποία χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) με 965.960 Ευρώ, ένα έργο που απευθύνεται στη νεολαία. 

Πρόκειται για τον εκσυγχρονισμό των δαπέδων αθλητικών χώρων και των δαπέδων ασφαλείας των παιδικών χαρών, που θα διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων στις δημοτικές εγκαταστάσεις και των παιδιών που ψυχαγωγούνται στις παιδικές χαρές. Για την έγκριση της χρηματοδότησης ο Δήμος είχε υποβάλει σχετική πρόταση που συνοδευόταν από μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής. 

Το νέο έργο έρχεται σε συνέχεια της χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διευθέτηση του ρέματος Εσχατιάς, ύψους 51 εκατ. Ευρώ, που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 κι όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα για τα οποία έχουν υποβληθεί ώριμες μελέτες. 

Κάτι που θα δικαιώσει την προσωπική προσπάθεια του Δημάρχου Χρήστου Παππού, των συνεργατών του και πολλών υπηρεσιακών στελεχών που θυσίασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές για την έγκαιρη υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης σε όλους τους φορείς που έχουν απευθύνει δημόσιες προσκλήσεις. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου