Αθρόα συμμετοχή στο 4ημερο δωρεάν μαστογραφίας που διοργάνωσαν Κοινωνική Υπηρεσία και Αντικαρκινική Αχαρνών – Φυλής

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας σε Άνω Λιόσια - και Ζεφύρι


Φωτό Αρχείου: Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Γιώργος Αντωνόπουλος και τον Πρόεδρο της Αντικαρκινικής Αχαρνών - Φυλής Παναγιώτη Καζανά και το δραστήριο μέλος Ελένη Καμπόλη 


Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το τετραήμερο δωρεάν μαστογραφιών που διοργάνωσαν η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και η Αντικαρκινική Αχαρνών – Φυλής, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). 

Πιο συγκεκριμένα τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και με κανονισμένα τηλεφωνικά ραντεβού ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός, η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας βρέθηκε στο Ζεφύρι το Σάββατο 24 Οκτωβρίου ενώ από την Κυριακή 25 έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, οι εξετάσεις συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν στα Άνω Λιόσια. 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Δομών Γιώργος Αντωνόπουλος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στη σημαντική πρωτοβουλία, όπως και ο Διευθυντής της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Γιάννης Τέγος. 

Ο Αντιδήμαρχος δεν παρέλειψε, να ευχαριστήσει με θερμά λόγια την Αντικαρκινική Αχαρνών – Φυλής, τον Πρόεδρο της Παναγιώτη Καζανά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άψογη συνεργασία καθώς και την ΚΕΔΕ που με τα στοχευμένα προγράμματά της, καλύπτει σημαντικές κοινωνικές ανάγκες. 

Επεσήμανε επίσης, πως η μεγάλη προσέλευση κατά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, επιβάλει να υπάρξει και συνέχεια όπως άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια. 

“Θα εξακολουθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να στηρίζουμε αυτές τις κοινωνικές δράσεις. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και έχουμε χρέος να δώσουμε διεξόδους στις ανάγκες των συμπολιτών μας για δωρεάν προληπτικούς ελέγχους κι εξετάσεις, που στην κυριολεξία σώζουν ζωές” τόνισε ο Γιώργος Αντωνόπουλος, λαμβάνοντας τη δέσμευση για ανάλογες πρωτοβουλίες.






 

1

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου