«Ασταμάτητος» ο Αντωνόπουλος – Μετά το ΤΕΒΑ και τις δωροεπιταγές προχωρά τώρα στη διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο



Ξεκίνησε χθες από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη ημέρα η 42η τακτική διανομή τροφίμων προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Συνολικά θα καλυφθούν με τρόφιμα 900 οικογένειες που αντιστοιχούν σε 1612 άτομα. 

«Η Κοινωνική Υπηρεσία δουλεύει ασταμάτητα, με πυρετώδης ρυθμούς. Ολοκληρώσαμε με επιτυχία τη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ και αμέσως ξεκινήσαμε την μεγάλη διανομή τροφίμων προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου» υπογραμμίζει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος τονίζει πως «Για εμάς , οι ανάγκες των συνδημοτών μας δεν μπορούν να περιμένουν. Με οργάνωση, σύστημα και σκληρή δουλειά, στηρίζουμε καθημερινά, όσο περισσότερο γίνεται τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν σκληρά από την οικονομική κρίση και την πανδημία».

Η διανομή τροφίμων θα διαρκέσει μία εβδομάδα καθώς λόγω των μέτρων για τον περιορισμό του Covid-19 οι ωφελούμενοι προσέρχονται αυστηρά με ραντεβού που απέχουν χρονικά μεταξύ τους . Σε όλους γίνεται θερμομέτρηση ενώ σε ειδικές περιπτώσεις γίνονται από την Κοινωνική Υπηρεσία και διανομές κατ΄οίκον. 

Οι ποσότητες των ειδών που διανέμονται είναι ανάλογες των μελών της κάθε οικογένειας και είναι : ζάχαρη, γάλα, μακαρόνια, κονσέρβα ντομάτας, ρύζι , φακές, φασόλια, αλεύρι και λάδι. Σε αυτή τη διανομή οι ωφελούμενοι θα πάρουν κατ΄ εξαίρεση και άλλα προϊόντα που εξασφάλισε η Κοινωνική Υπηρεσία από δωρεές. 

Χθες και σήμερα εξυπηρετούνται οι πολύτεκνες οικογένειες και από τη Δευτέρα θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες οικογένειες ανάλογα με τον αριθμό των μελών τους.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου