Σε Κέντρο Υγείας επιδιώκει να αναβαθμίσει το τοπικό Ιατρείο ο Δήμος ΦυλήςΣυνάντηση με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς κι Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός. Σκοπός της επίσκεψης του Διοικητή στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, ήταν η αναβάθμιση των Τοπικών Ιατρείων του ΙΚΑ σε Κέντρο Υγείας. 

Δήμαρχος και Διοικητής συμφώνησαν να προχωρήσουν άμεσα σε Προγραμματική Σύμβαση, σύμφωνα με την οποία οι Υπηρεσίες του Δήμου Φυλής θα αναλάβουν τον εξωραϊσμό και τη συντήρηση των ήδη υπαρχόντων κτιριακών υποδομών και η 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς κι Αιγαίου, τον Εξοπλισμό και τη Στελέχωση τους. Παράλληλα με την αναβάθμιση του Τοπικού Ιατρείου σύμφωνα με τη δέσμευση του κ. Χρήστου Ροϊλού, θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για τη σύσταση του Κέντρου Υγείας που για πρώτη φορά στην ιστορία των τοπικών Ιατρείων, θα αλλάξει Νομική μορφή. 

Μετά τη συνάντηση στο Γραφείο Δημάρχου οι κ.κ. Χρήστος Παππούς και Χρήστος Ροϊλός επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ όπου και περιηγήθηκαν στους χώρους από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον Διοικητή για τις ελλείψεις που υπάρχουν κι έλαβαν πάραυτα τη δέσμευση ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα Ιατρεία θα αναβαθμιστούν ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει και η διαδικασία για τη δημιουργία του Κέντρου Υγείας. 

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από την πλευρά του, ζήτησε από τον Διοικητή το σημαντικό αυτό έργο να προχωρήσει άμεσα, τονίζοντας πως οι Υπηρεσίες του Δήμου Φυλής θα συμβάλουν τα μέγιστα, στην υλοποίησή του. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου