Εγκώμια και εκτός των τειχών για τη δουλειά της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής

 





 
Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας εντυπωσίασε με το φετινό ελαιοχρωματισμό του 8ου-10ου Νηπιαγωγείου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων στο Πανόραμα. Οι έπαινοι αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν προέρχονται εκτός του Δήμου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αναφορές στις χρωματικές επιλογές των σχολείων από δύο γνωστές ιστοσελίδες την εξειδικευμένη στα παιδιά infokids.gr και την αυτοδιοικητική otavoice.gr.

“Ξεχάστε τα κλασικά μουντά σχολικά κτίρια που σε καμία περίπτωση δεν προσελκύουν το μικρό παιδί να τα επισκεφθεί. Ο Δήμος Φυλής τα ανακαίνισε, τα έβαψε εξ ολοκλήρου και τα αναβάθμισε αισθητικά, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο σχολικό συγκρότημα που δεν περνά απαρατήρητο. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του σχολείου είναι βαμμένα σε όμορφα ζωντανά χρώματα, δημιουργώντας ένα πραγματικά ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά. Απίθανο δεν συμφωνείτε;” αναφέρει το infokid.gr. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το otavoice.gr. “Ένα πραγματικό στολίδι παρέδωσε ο Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Κρεμύδας σε μαθητές και γονείς. Πρόκειται για τα Νηπιαγωγεία 8ο και 10ο Άνω Λιοσίων στη Ζωφριά. Στα Νηπιαγωγεία 8ο και 10ο επισκευάστηκαν οι ζημιές από τον σεισμό του 2019 στην τοιχοποιία, αποκαταστάθηκε πλήρως η κεραμοσκεπή και τοποθετήθηκε στέγαστρο από πάνελ. Οι ολοκληρωτικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν έχουν μετατρέψει το κτίριο σε πραγματικό ¨Πυργόσπιτο¨. Επιπλέον, τοποθετήθηκαν φωτοτυπικό μηχάνημα και ψυγείο.” 

Δείτε τα δύο δημοσιεύματα: 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου