Δήμος Φυλής: Σαρωτικές απολυμάνσεις σε συνοικίες και γειτονιές Ρομά

Για αρχή... Ευρεία επιχείρηση απολύμανσης στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη



Εντατικά συνεχίζονται από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής οι ψεκασμοί και οι προληπτικές απολυμάνσεις, δρόμων, κάδων και δημοσίων χώρων, στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία των πολιτών από τον covid 19. 

Το πρωί κλιμάκιο και παρουσία της Επόπτριας Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας γιατρού Λίας Ζάχου πραγματοποίησε ευρείες απολυμάνσεις στην συνοικία του Αγίου Ιωάννου πέριξ του αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ. Α.Ε. 

Η επιχείρηση απολύμανσης ξεκίνησε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί και διήρκησε μέχρι το μεσημέρι. Η Δημοτική Αστυνομία ενημέρωνε τους πολίτες από τα μεγάφωνα να απομακρυνθούν. Δύο ειδικά διαμορφωμένες υδροφόρες του Δήμου και ένα όχημα του ΣΥΝ-ΠΑ με απολυμαντικό υγρό σάρωσαν όλους τους μικρούς και μεγάλους δρόμους του Αγίου Ιωάννη ψεκάζοντας πεζοδρόμια, κάδους και σπίτια. 

Οι επιχειρήσεις απολύμανσης της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλους τους χώρους που κρίνεται αναγκαίο. Αύριο έχει προγραμματιστεί να απολυμανθούν στάσεις λεωφορείων, σταθμοί του προαστιακού, σχολεία, τράπεζες, καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά, ιατρεία και πολυϊατρεία και γενικότερα χώροι που παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση πολιτών. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos και φωτογραφικό υλικό από την επιχείρηση στον Άγιο Ιωάννη


















 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου