Με πρωτοβουλία Χρήστου Παππού και Γιάννη Κρεμύδα δυο ειδικά διαμορφωμένα σχολικά λεωφορεία στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου


Χρήστος Παππούς - Γιάννης Κρεμύδας - Φωτό ΑρχείουΣτην προμήθεια δύο σύγχρονων σχολικών λεωφορείων, δωρεά του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Περιθάλψεως Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος, για τη μεταφορά των μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών φοίτησής τους, προχωρά ο Δήμος Φυλής. Την αποδοχή της δωρεάς ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή. 

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα, ο οποίος συνεργάστηκε για τον σκοπό αυτό με τη Διευθύντρια του σχολείου Μαρία Μαργαρίτη και είναι αποτέλεσμα πολύμηνων γραφειοκρατικών διαδικασιών. Τα λεωφορεία διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και φέρουν ειδική άδεια για τη μεταφορά μαθητών ειδικού σχολείου. 

Θερμές ευχαριστίες προς το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Περιθάλψεως Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος απηύθυνε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, τονίζοντας ότι η προσφορά του έχει διπλή αξία γιατί στηρίζει όχι απλά ένα σχολείο, αλλά το σημαντικό έργο που επιτελεί ένα Ειδικό σχολείο. «Τέτοιες προσφορές ξεπερνούν τα όρια της κοινωνικής ευθύνης και γίνονται πολύτιμοι οδηγοί για ένα καλύτερο και πιο αξιοπρεπές μέλλον στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Εύχομαι η πράξη αυτή να βρει μιμητές» τόνισε. 

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας εξέφρασε την ικανοποίησή του και τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς μετά από πολλές γραφειοκρατικές δυσκολίες το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου θα παραλάβει δυο ειδικά διαμορφωμένα λεωφορεία, για να μπορούν οι μαθητές του να μετακινούνται με ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Ευχαριστώ θερμά τη Διευθύντρια του σχολείου, τους συνεργάτες μου και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Αργυρόπουλο Αργύρη για την βοήθειά τους, στην ολοκλήρωση αυτής της τόσο σημαντικής δωρεάς. Κυρίως όμως ευχαριστώ τον Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού, ο οποίος από την αρχή ενέκρινε και στήριξε με αποφασιστικότητα και ευαισθησία την προσπάθεια της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, προκειμένου να έχουμε αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι αυτή η επιτυχία να εξελιχθεί σε θεσμό τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα για τα Σχολεία μας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου