Συγκέντρωση Φαρμάκων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από 15 – 23 Δεκεμβρίου

... στο Κοινωνικό Φαρμακείο και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής


ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ -ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ 

Το Κοινωνικό Φαρμακείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Φυλής διοργανώνει δράση με σκοπό τη συγκέντρωση φαρμακευτικού- παραφαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος των Κοινωνικών Δομών κος Αντωνόπουλος Γεώργιος καλεί όλους τους πολίτες σε μια εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο. ΄΄Στηρίζουμε αυτούς που δεν μπορούν να διαφυλάξουν το πολυτιμότερο αγαθό στο κόσμο… την Υγεία΄΄. Φέτος τα Χριστούγεννα να μη μείνει κανείς συνάνθρωπος μας, χωρίς φάρμακο .Είναι μέρες αγάπης, μέρες προσφοράς, όπως πρέπει να είναι όλες οι μέρες του χρόνου, και η ανθρωπιά μας επιβάλλει να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη» 

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμβάλλουν στη προσπάθεια και πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο, μπορούν να φέρουν όσα φάρμακα έχουν αγοράσει ή διαθέτουν στο σπίτι τους και δε τα χρειάζονται, καθώς και παραφαρμακευτικό &υγειονομικό υλικό (γάντια, γάζες, λευκοπλάστ, επιδέσμους, σύριγγες, οινόπνευμα και άλλα αναλώσιμα) για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου. Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων του Κοινωνικού Φαρμακείου. 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ AΠO ΤΙΣ 15/12/ ΕΩΣ 23/12/2020 

ΩΡΕΣ :08:00 -14:00 

Στο Χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου Αθηνών 31 Άνω Λιόσια 

Στο Κτίριο Κοινωνικής Υπηρεσίας Αθηνών 18 Άνω Λιόσια 

Δεκτά φάρμακα όλων των κατηγοριών /παθήσεων ανοιχτά η κλειστά συνταγογραφούμενα η μη . Εξαιρούνται ανοιχτά (αλοιφές –σιρόπια εισπνεόμενα- κολλύρια-ενέσιμα και φάρμακα του πίνακα ναρκωτικών)). 

📞Για περισσότερες πληροφορίες η διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2102487686 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΠΑΠΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου