“Καμπανάκι” Χαρδαλιά-Τσιόδρα για κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Δυτική Αττική

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟΝΙΣΑΝ


Τον κώδωνα του κινδύνου για την εξέλιξη της πανδημίας στη Δυτική Αττική έκρουσαν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. 

Μιλώντας σε τηλεδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε, νωρίς το απόγευμα, της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου 2020, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτη Αρκουμανέα, του Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου, των πέντε Δημάρχων της Δυτικής Αττικής και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών τόνισαν ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν μεγάλη αύξηση του ιικού φορτίου στη Δυτική Αττική και ζήτησαν την αυστηρή τήρηση των μέτρων. 

Μάλιστα ο Σωτήρης Τσιόδρας εξέφρασε φόβους ότι, αν δεν αφυπνιστεί ο κόσμος, ελοχεύει ο κίνδυνος να μετατραπεί η Δυτική Αττική σε Θεσσαλονίκη. “Ενημερώστε τους πολίτες, με κάθε τρόπο, να τηρήσουν τα μέτρα και ιδιαίτερα αυτούς που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

Από πλευράς Δήμου Φυλής, στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος, οι οποίοι δήλωσαν ότι ο Δήμος θα ενημερώσει, άμεσα, τους πολίτες και θα προχωρήσει στην ταχεία λήψη επιπλέον προληπτικών μέτρων. 

“Τις επόμενες μέρες οι συνδημότες μας θα κληθούν, μεταξύ άλλων, να υποβληθούν σε rapid test. Σύντομα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τηλεδιάσκεψη
















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου