Συνεχίστηκαν με μεγάλη επιχείρηση στα Άνω Λιόσια οι απολυμάνσεις για τον κορονοϊό

 


Σε μια μεγάλη επιχείρηση απολύμανσης στα Άνω Λιόσια, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, προχώρησαν σήμερα (19/12/20), από κοινού, ο Δήμος Φυλής σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής. Η επιχείρηση αποτέλεσε συνέχεια προηγούμενων και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Ζεφύρι. 
Πέντε οχήματα της Περιφέρειας και δύο ειδικά διαμορφωμένα οχήματα του Δήμου Φυλής πραγματοποίησαν σχολαστικούς ψεκασμούς στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη, του Αγίου Γεωργίου και στο κέντρο της πόλης. 
Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 09.00 το πρωί από το αμαξοστάσιο των ‘Άνω Λιοσίων. Τρία οχήματα της Περιφέρειας και ένα του Δήμου σάρωσαν την οδό Κωνσταντινουπόλεως μπροστά από το ΕΠΑΛ ενώ τα άλλα δύο οχήματα της Περιφέρειας και το ένα του Δήμου ξεκίνησαν από το αμαξοστάσιο και πραγματοποίησαν απολυμάνσεις στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη και ένα τμήμα του Αγίου Γεωργίου. 
Τα συνεργεία προχώρησαν σε ψεκασμούς κατά μήκος της Λεωφόρου Φυλής σε στάσεις και τον κορμό των λεωφορείων, το Αστυνομικό τμήμα, τον σταθμό του προαστιακού πλατείες, εξωτερικούς χώρους σπιτιών ,σούπερ μάρκετ, πεζοδρόμια αλλά και το κέντρο των Άνω Λιοσίων στους χώρους που υπάρχει συνάθροιση πολλών ατόμων. 
Τις σχετικές κατευθύνσεις έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ενώ τα συνεργεία της Περιφέρειας διέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου