Ευχές Μαριάννας Βαρδινογιάννη στο Δήμο Φυλής για Καλά Χριστούγεννα και επιτυχία στο έργο του



Ευχές για Καλά Χριστούγεννα αντάλλαξαν διαδικτυακά η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με τον Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού σε μια διαδικτυακή συνάντηση της κας Βαρδινογιάννη με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και Δημάρχους.

«Θα ήθελα να σας επισκεφθώ προσωπικά και φέτος αλλά οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν» ανέφερε η κα Βαρδινογιάννη η οποία πέρυσι, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, είχε επισκεφθεί τον Παιδικό Σταθμό Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων που αποτελεί δωρεά του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

«Από τότε που φτιάξαμε τον Παιδικό Σταθμό Αγίου Νικολάου οι στιγμές που μοιραζόμαστε με τα παιδιά είναι πάντα όμορφες», τόνισε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχαν διοργανώσει τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού για να την υποδεχθούν κατά την περσινή της επίσκεψη. «Μου λείπουν πάρα πολύ τα μικρά αυτά προσωπάκια , τα αγγελάκια», τόνισε και ζήτησε από τον Γιώργο Αντωνόπουλο να τους μεταφέρει τις ευχές της, ενώ ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του Δήμου.

Για το έργο που έχει προσφέρει προς το Δήμο μας, ευχαρίστησε την Πρέσβειρα, εκ μέρους του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο Γιώργος Αντωνόπουλος. «Σας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση να επισκεφθείτε τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και επιστρέψει η κανονικότητα», υπογράμμισε ο Γιώργος Αντωνόπουλος και ευχήθηκε ο ίδιος αλλά και εκ μέρους και του Δημάρχου «να έχουμε μια καλή Χρονιά για όλο τον κόσμο και όλη την Ελλάδα».

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου