Με ανέλπιστα μεγάλη συμμετοχή πολιτών ολοκληρώθηκαν οι προληπτικοί έλεγχοι Drive Through Covid -19 Test στα Άνω Λιόσια



Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στα Άνω Λιόσια οι δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι (rapid test) για covid-19 στο αυτοκίνητο (drive through) που εξασφάλισε η Κοινωνική Υπηρεσία από τον ΕΟΔΥ. 

Από τις δέκα το πρωί έως αργά το μεσημέρι δύο 2 κλιμάκια του ΕΟΔΥ με συντονιστή της δράσης τον κ. Σωτήρη Τσεβά, πραγματοποίησαν εκατοντάδες ελέγχους. 
Την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή του κόσμου εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ενώ ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος σημείωσε πως «Αυτή τη φορά η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σήμερα αποδείχθηκε πως οι πολίτες νιώθουν πιο ασφαλείς μέσα στα αυτοκίνητά τους και προσέρχονται αθρόα για να συμμετέχουν στους προληπτικούς ελέγχους για covid-19. Είναι ένα χρήσιμο δεδομένο το οποίο και κρατάμε προς αξιοποίηση στην Κοινωνική Υπηρεσία».

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό καθώς δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που να μην υπάρχει κόσμος. Στα περισσότερα αυτοκίνητα που προσήλθαν επέβαιναν τουλάχιστον δυο με τρία άτομα. Είναι άξιο λόγου πως πολλοί ήταν οι πολίτες –κυρίως ηλικιωμένοι - που έσπευσαν στην Λεωφόρο Φυλής, στο ύψους του σιντριβανιού, με τα πόδια προκειμένου να κάνουν το τεστ αλλά όταν τους ενημέρωναν πως αυτό δεν επιτρέπεται επέστρεφαν λίγο αργότερα με συνοδό που διέθετε αυτοκίνητο. 

Επί τόπου για την αποφυγή συνωστισμού υπήρχε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας.










 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου