Στο Survivor ο Ζεφυριώτης πρωτοπυγμάχος Μάικ Αρναούτης


ΕΠΑΝΩ, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΚΑΙ
ΚΑΤΩ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ, ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Δήμο Φυλής και ειδικότερα για το Ζεφύρι, θα έχει το φετινό Survivor, που έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, το βράδυ της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου 2020. Κι αυτό γιατί με την ομάδα των διάσημων αγωνίζεται ο Ζεφυριώτης πρωτοπυγμάχος Μάικ Αρναούτης.
Ο Μάικ ξεκίνησε την πυγμαχία στην ΑΕΚ και έχει μαχητικά γονίδια, αφού κι ο πατέρας του ήταν πυγμάχος. Είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει κάνει επαγγελματική καριέρα με το παρατσούκλι Mighty Mike , παραμένοντας αήττητος σε 18 επαγγελματικούς αγώνες. Σημαντικότερη διάκριση για εκείνον είναι η κατάκτηση του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες) ενώ διεκδίκησε, το 2007 και τον παγκόσμιο τίτλο της WBO.
Δείτε στο ΦΥΛΑΡΧΟ ποιος είναι: https://fylarhos.blogspot.com/2012/07/blog-post_15.html
Στις 8 Ιουλίου 2012, διοργανώθηκε, υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής, ένας μεγάλος αγώνας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πάλης, για τον Παγκόσμιο τίτλο junior welterweight μεταξύ του Μιχάλη Αρναούτη και του Μεξικανού Karlos Urias, ο οποίος όμως, τελικά ματαιώθηκε λόγω ασυνέπειας του διοργανωτή απέναντι στη παγκόσμια ομοσπονδία WPBF.
Δείτε στο ΦΥΛΑΡΧΟ τι είχε συμβεί τότε: https://fylarhos.blogspot.com/2012/07/mike.html
Αυτό όμως που δεν έγινε το 2012, έγινε, τελικά στις 19 Μαρτίου 2016. Ο Mike εμφανίστηκε, για πρώτη φορά, μπροστά στους συντοπίτες του, σε ένα διεθνή αγώνα, εναντίον του Γεωργιανού Μικέλ Αβακιάν. Ήταν το σημαντικότερο event του Διεθνούς τουρνουά υψηλών προδιαγραφών «Star’s Boxing», που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας. Ο Mike κέρδισε μετά από δύο knock down και παρέλαβε το κύπελλο από το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, κρατώντας τον μεγαλύτερο από τους γιους του από το χέρι.
Δείτε στο ΦΥΛΑΡΧΟ τι είχε συμβεί σε εκείνη τη μεγάλη βραδιά: https://fylarhos.blogspot.com/2016/03/blog-post_85.html
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι τα τηλεοπτικά βράδια που θα ακολουθήσουν θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη Φυλή, καθώς ο Mike θα κάνει, στον Άγιο Δομήνικο, όπου γυρίζεται το Survivor, αυτό που κάνει σε όλη του τη ζωή: Θα μάχεται για τη νίκη.
Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στο ΣΚΑΪ, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 22:15. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου