24,5 τόνους ζωοτροφών διέθεσε στους Φιλόζωους για τα αδέσποτα ο Δήμος Φυλής

Σε γιγάντια προσπάθεια διανομής ζωοτροφών για τους αδέσποτους φίλους μας επιδόθηκε ο Δήμος Φυλής εν μέσω της πανδημίας. Την προσπάθεια, έφερε σε πέρας με επιτυχία ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης με τη συνεργασία της αρμόδιας Υπηρεσίας παραδίδοντας 24.5 τόνους, μέχρι το τέλος του 2020.

Οι τροφές μοιράστηκαν σε περισσότερα από 160 μέλη του Δικτύου Φιλοζώων του Δήμου Φυλής.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε σε διάφορα χρονικά διαστήματα του έτους, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με την Υπηρεσία του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, αφού, προηγουμένως, επιβεβαιώθηκε ο αριθμός των αδέσποτων που θα σιτιστούν, από κάθε φιλόζωο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι διαδικασίες είχαν την τελική έγκριση της Επιτροπής Διαχείρισης των Αδέσποτων.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το πρόγραμμα διανομών, σημείωσε ότι θα συνεχιστούν απρόσκοπτα και το 2021, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

Ο κος Αβράμης απένειμε τα εύσημα στους εργαζόμενους του Δήμου που δίνουν καθημερινό και πολυεπίπεδο αγώνα στον δύσκολο τομέα των αδέσποτων κι ευχαρίστησε με θερμά λόγια τους φιλόζωους συνδημότες μας που στηρίζουν με προσωπικό μόχθο τους τετράποδους φίλους μας, που έχουν ανάγκη τη φροντίδα όλων μας. Παράλληλα επεσήμανε ότι με τη βοήθεια όλων των συνδημοτών μας πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για τον περιορισμό του πολλαπλασιασμού τους.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς υπογράμμισε πως οι πρωτοβουλίες για τη φροντίδα των αδέσποτων θα επεκταθούν σημαντικά, σε ζητήματα εμβολιασμών και περίθαλψης. “Ο τρόπος που φερόμαστε στα ζώα μας είναι ο καθρέφτης της ανθρωπιάς και του πολιτισμού μας” υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς, προσθέτοντας ότι ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης έχει την ευαισθησία και τη βούληση να γίνουν σημαντικές και πρωτοπόρες παρεμβάσεις.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου