Σε αυξημένη ετοιμότητα εν όψει κακοκαιρίας ο Δήμος Φυλής

Φωτό Αρχείου από την περσινή κακοκαιρία 


Σε αυξημένη ετοιμότητα από σήμερα και για όσο διάστημα διαρκέσει η επερχόμενη κακοκαιρία, βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Φυλής. 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τα επόμενα 24ωρα αναμένονται χιονοπτώσεις και παγετός, που ενδέχεται να επηρεάσουν και την Περιφέρεια Αττικής. 

Έτσι και σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Χρήστου Παππού η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας με τα οχήματα του Δήμου Φυλής, αλατιέρες, εκχιονιστικά, JCB κ.τ.λ, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενώ “εφόσον χρειαστεί, θα διατεθούν επαρκείς ποσότητες αλατιού, για την αντιμετώπιση του παγετού”. 

Ο Δήμος Φυλής σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Περιφέρεια Αττικής, όπως σε κάθε ανάλογη περίσταση, προβαίνει σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες και λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων, με κυρίαρχο στόχο, όλοι οι δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί και οι πολίτες να κινούνται με απόλυτη ασφάλεια. 

Σε αυξημένη ετοιμότητα εξάλλου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επί μέρους ζητήματα, που ενδέχεται να προκύψουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες, βρίσκονται όλοι οι Αντιδήμαρχοι – Αναπληρωτές Δήμαρχοι και τα Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών Ενοτήτων Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Χασιάς καθώς και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών – Παιδικών Σταθμών του Δήμου Φυλής.




Φωτό Αρχείου από την περσινή κακοκαιρία 




 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου